Gotta Serve Somebody
-Eller ''Knockin' On Heaven's Door''...

Jeg tenkte at jeg skulle slenge ut noe som var til overraskelse fra mins side. Bildet er tatt i Peterskirka for snart et år siden.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger442
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_298731} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
anders s.
ser ut som to agenter som er ute på oppdrag
og det er ikke så langt unna sannheten:-)
artig bilde
mvh anders
Jan O Ø.
Hei.
Fint med de hvite kappene som ''glir'' inn i bakgrunnen og de svarte ellementene som står i sterk kontrast. Et nydelig bilde synes jeg.
Mvh Jan O.
Avsluttet .
Som uttrykk liker jeg bildet godt, et øyeblikksbilde av to nonner på vei til noe. Liker også komposisjonen og valgt av utsnitt. Er likevel ikke helt fortrolig med tonevalget. For meg blir dette for utbrent og for hvitt enkelt og greit.
Hadde bakgrunnen vært en tone mørkere og hadde vært litt mer skyggespill, hadde bildet fått en helt annen spenst. Ellers er ideen veldig god:=) mvh Mari
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for kommentarer.

Mari - Det er akkurat det det er. -Et øyeblikksbilde. Jeg hadde ikke tid til å justere på oe som helst da jeg tok bildet. De var forsvant like fort som de kom, derfor var det heller ingen idé at det skulle bli slik. Derfor har jeg nok heller ikke et med ''riktig'' eksponering.


-ingebjørg
Odd Tore S.
Jeg så ikke at dette var ditt før jeg fikk åpnet det. Nokså uvant fra din side.
Her slår det meg at selv om begge har samme drakt og mål, så har den ene valgt den smale og hivte vei, mend den andre valgte den brede og mørke.
Så her kan man jo spille videre på symbolikken etter smak og evne.
Odd Tore
Ivar B.
Synes dette ble litt tøft jeg. De vandrer vel på gater av gull rakt inn i paradis, og dermed synes jeg den utbrente bakgrunnen tilfører bildet spenning og kanskje en litt humoristisk mening. Bra! Mvh Ivar.
ingebjørg fyrileiv g.
Takk til Odd Tore og Ivar.

Odd Tore - det var vel det som var meningen.. Det er fint å kunne overraske litt. Interessant om veivalg.

Ivar - Det er ingenting i veien med det at du synes det. -Det er helt i orden faktisk ;) Jeg synes det samme når det gjelder det utbrente.


-ingebjørg
Espen A. I.
Fruene(nonnene) på hemmelig oppdrag? ;-) Synes bildet er mer morsomt enn fint, og det er jo positivt ofte det. Flott at du brenner ut mange plasser, det gir rom for tanke og et renere inntrykk. Liker denne jeg.

mvh Espen
Fred S.
'Gotta serve'', og i den funksjonen er det ansiktløse og anonyme, passer bra, det. Utbrentheten gjør meg ingen ting, er vel generelt litt ''in'' akkurat nå. Liker det, men bare sånn passe.

vh fred
Stig Børre E.
Morsomt. Nonner på flukt.
Teknisk er bildet litt merkelig, men det tilfører historie og sjarm som flere er inne på. Bra dette.

StigB
ingebjørg fyrileiv g.
Takker til dere sistkommenterende.

Espen - ja, det er fint å servere noe morsomt også. Artig at du liker det på denne måten.

Fred - Jeg bryr meg ikke om hva som er in eller ikke. Har faktisk ikke fått med meg at utbrenthet er in bildemessig. Hadde det vært snakk om noe i jobbsammenheng, hadde jeg forstått det...Men ok.


Ha ei god helg!
-ingebjørg
Jan Frode A.
Det lyse i bildet, og kontrasten fra det svarte i draktene, forsterker det inntrykket jeg egentlig har av nonner: noe grasiøst og på en måte svevende. De gir inntrykk av en spesiell ro der de vandrer innover mot lyset. Syntes du formidler dette svært godt i bildet. Etterbehandlingen gjør sitt her, og du treffer godt føler jeg. Liker bildet ditt; veldig bra.

mvh Jan Frode
John H.
Hei Ingebjørg.
Jeg er svak for high key efekt og liker derfor dette. Overgangen mellom bakgrunn og skulderpartiet kunne dog vært tydligere. Grensen mellom high key og utbrenthet er hårfin. Du er forbi grensen her mener jeg. Pluss for den lille bevegelseuskarpheten. Den er også hårfin. Du har nok gjort det beste ut av dette. For meg er dette to nonner og ikke mer enn det. Jeg håper og tror at de begge holder seg til den smale sti.
John
Kjell Sigurd S.
Ja det var noe nytt fra den kanten. Fin fart i bildet. Passe sakralt med utbrent høylys. Hvor er de på vei mon tro... Vellykket.

Kjell S
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for flere kommentarer!

Jan Frode- fint at du nevner det svevende uttrykket. -Jeg får også litt den fornemmelsen. Bildet er ikke behandlet annet enn at det er gjort til grått.


-ingebjørg
Tove H.
Morsomt med nonnene med de store veskene på den smale vei... Synes det er et artig bilde - bra i s/h og kledelig med den lille bvegelsesuskarpheten.
Hilsen Tove
Anne Ø.
Artig bilde der de går inn i lyset!!
Are H.
Sitter og blar i eldre bilder på siden, og da er dette verdt å stanse ved!

Glem alt prat om "riktig" eksponering. Dette ER riktig for et slikt motiv. Og da inkluderer jeg bevegelsesuskarpheten.

Men, og dette er tross alt F64-gruppen, jeg synes det blir for trangt på høyre side. OK, du hadde kort tid, og fikk et godt skudd, men det hadde vært enda bedre med luft (gjerne veldig lyst) til høyre
ingebjørg fyrileiv g.
Takk til dere siste, og spesilt til Are som tar fram bildet igjen.

Are - Jeg er helt enig med deg angående eksponeringa. Den skal være slik, og ikke noe blir gjort med det. Når det gjelder luft til høyre, så ble dette bildet tross alt lagt ut lenge før f/64 kom... ;) Nei, jeg er delt enig, men kan ikke gjøre noe med det. Jeg synes ikke at det gjør så mye når det førts er slik, men ser også at bildet hadde tjent på mer luft til høyre.


-Ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu