Bildet inngår i albumet Bevingede vesen -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger2009
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_298833} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (35)
Svend Wiig L.
Hei Arne!!

Oi, oi!?
Kan like dette også...! (Bombe?)

Kreativt, malerisk, mystisk og vellaget/gjort!
Det som skurrer litt er alle linjene og ''rotet'' rundt fuglen.
En ser det er en måke!??, men har vansker med det rundt.....!
(Det er det som er meningen...tenker jeg....)

Vel! Atter et bilde som vil bli diskutert....tenker jeg...

Mvh Svend


Avsluttet .
Surrealistisk og vakkert! Falt virkelig for de fine blågrå fargetonene. Lys og skygge i fint samspill og et bilde til fortolkning! jeg tenker sterke krefter, slit/strev, makt...Den lille mot det store mørke mektige! Flott presentert! Med vennlig hilsen Mari
Kristin S.
Jeg er helt målløs...finner ikke ord. Rå bra.:)
Dette er kunst. Anbefales på det sterkeste.

Mvh Kristin
Merethe W.
Ah... dynamisk, dystert, malerisk..... Tar litt tid før bildet slår seg til ro - det betyr at det lever. Liker veldig godt teksturen.
Øyvind A.
Dette er poetisk og flott Arne. Jeg bare nyter. Det er vanskelig å si noe særlig mer.

Jo forresten: Det var dyktig gjort å få fuggel'n i det gyldne snitt. Hehe.

Ø.
Stig Børre E.
Spennende som alltid.
Herlig tone og tekstur i sjøen. Passe diffus fuggel med fin plassering i flaten.
En ting plager meg - skyggen rett bak fuglen. At den plager meg i den grad at det ødelegger bildeopplevelsen er å overdrive... ;-)

StigB
Ivar B.
Fin stemning i dette Arne. Lukkertiden er fin og gir fin struktur i vann og god bevegelse i fuglen. Det mørke feltet bak fuglen ville jeg helst vært uten. plaseringen i flaten er fin og det kvadratiske utsnittet bidrar med fin ro. Mvh Ivar.
Helge R.
bildet er så reint, strippet ned til det nødvendigste, elegant uskarpt, liker det harde lyset, igjen et blinkskudd
:)Gorm
Erik J.
Jeg hiver meg med på applausen, selv om jeg er litt mer reservert denne gangen. Vannflaten er spesielt fin og fuglen er perfekt plassert, men den virker like forvirret over knyttneven som kommer opp bak den som jeg er...
tommy l.
Magisk, fint lys i bildet, det meste er skrevet.


Mvh TL
Jørn H.
Et meget spennende bilde som setter fantasien i sving.
Flott !
Det meste er nevnt over.
Jeg likte plasseringen av fuglen i flaten
ingebjørg fyrileiv g.
Hei, Arne. Bildet treffer meg, og jeg liker opplevelsen meget. Bildet assosierer til både fisketur på havet, ubalanse og frykt. -De siste to kanskje mest på grunn av de mørke tonene. Jeg synes all bevegelsen i bildet er god, selv om kanskje de strekene over hodet blir iltt for framtredende. Formatet gir litt motstand, men ikke så mye at det er ubehagelig. Spennende bilde jeg sikkert kommer tilbake til igjen.

vh ingebjørg
Avsluttet .
At du kan dine saker er det jo ingen tvil om, så jeg skal ikke kommentere noe teknikk, for der kommer jeg til kort... :) Men opplevelsen kan jeg si noe om og den er så bra at jeg faktisk skal begynne å ta fuglebilder selv, for dette er akkurat slik jeg vil se et fuglebilde... :)
Er derimot litt usikker på skyggen rett bak det bevingede vesenet, forstyrrer litt.

Erik
Espen A. I.
Herlig tekstur og stofflighet, liker svært godt det abstrakte i det. Et fuglebilde trenger jammen ikke å være skarpt og fint for at det blir vellykket.

mvh Espen
Knut-Inge J.
Dette er ikkje eit fuglebilde! Dette dreier seg om sjølve grunnkreftene i tilveret :-) Dessuten er bildet overmåte delikat og praktfullt.
Odd Tore S.
Jeg kommenterte da dette i går kveld, men den kommentaren har forduftet??
Dette bildet synes jeg fortsatt balanserer på grensen mellom dynamikk og rot. Som i går havner det på dynamikksiden, mye pga plassering av fuglen.
Det som gjør at jeg ikke ubetinget plasserer det der er den mørke kladden bak fuglen. Den kan være kryssende fugl eller lignende, og derfor mer dynamikk, eller rett og slett bare en mørk forstyrrelse. For meg ble den det siste. Etter å ha tenkt meg litt om, kan den også være mørke vingespeil, siden den er delvis gjennomsiktig. Men slik den fremstår her, er den fortsatt forstyrrende, fordi den ikke forsterker inntrykket av fuglens bevegelse.
Selv om det kanskje ikke ser slik ut av kommentaren, har jeg absolutt sansen for slike alternative fuglebilder med dynamikk, og har prøvd noen opptak selv. Slikt kan ved første øyekast se ut som vådeskudd, men min erfaring er at det skal svært mye til før resultatet blir av verdi for andre enn fotografen. Bildet ditt inspirerer til nye forsøk.
Odd Tore
Christer Hoel O.
Flott dynamikk og driv i bildet. Delikate toner og behagelig uskarphet.
Dette falt virkelig i smak.
Mvh Christer
Jan O Ø.
Hei.
Det meste er vel skrevet men vil gi all ros for dette bildet. Liker det godt. Et bilde man kan se på lenge uten å gå lei.
Mvh Jan O.
John H.
Hei
Hiver meg på jubelkoret. Dette er fotokunst. Liker spesielt den spennende komposisjonen som er passe ''uriktig'' til at den skaper spenning. Fine toner i bildet hever inntrykket.
John
Arne S.
Takker for gode innspill og bevingede ord!

Skyggen over fuglen er vingen. Jeg mener at den tilfører en balanse i fuglens form og bevegelse. Prøv å ta den bort, og bildet halter. Og husk, den er et bevinget vesen.

;)
Per Olav V. T.
Kikket innom noen ganger, og leste (dessverre) kommentarene før jeg skriver dette... og ser en forklaring fra deg som stemmer med min oppfatning... de mørke skyggene fremsto for meg som vingenes skygger, noe en lettere ser på litt avstand (thumbnailen på norsk)... mulig de kunne vært lettet litt opp hvis de trekker for mye oppmerksomhet, men det blir noe feil hvis de ikke er der.
Flott komponert og gjennomført motiv etter min mening.
Per Olav
Per Einar G.
Her er det bare å henge seg på.
Syntes jeg ser andre ting enn bare fuglen i dette bildet, spennende og godt utført!

Per E.
Ketil K.
Med dette bildet drar du begrepet fuglebilder igjen ut av den vanlige rammen. Og resultatet er veldig bra. Dette er ikke et bilde man behøver å bli ferdig med på direkten. Du velger en vei bort fra det rene, ryddige og ordentlige og det er bra. Lyset i bildet med overgang fra lyst til mørkt og bølgene fungerer meget bra, og fuglen blir passe halvuforklarlig, så betrakteren må bruke tid på å komme inn i bildet. Vi andre burde ha lært nå, men dette er vanskelig å få til! Suverent!
Tove H.
Her er det som om både fugl og bølger flakser...! Hiver meg på den positive kritikken!
Hilsen Tove
Arne S.
Takker for nye, inspirerende innspill! Fugler er et usedvanlig spennede motivområde.

;)
Bjørn H.
Halla Mr. Artifarti :)

Jeg blir virkelig inspirert av disse fuglebilde dine som er du helt klart har god ''Strømme'' signatur på, m.a.o. lite flaks der i gården.

Super teknikk og et bilde som var .....................................er.

Liker godt toningen og fuglens plassering over bølgeskvulpetoppene.

Kanskje kroppen og hodet forsvinner litt vel mye i havet, og kunne tålt noe mer kontrast ?

Bjørn



Arne S.
Jo mer flakS, jo bedre fuglebilder. Det ligger i sakens natur :-) Takker for gode kommentarer fra deg, Bjørn. Håper det kommer bilder en vakker dag også.

;)
Tor Olav O.
Kreativt fuglebilde. Liker struktur og bevegelse samt at tegning er så god som den er mht lang lukkertid. s/h er også det eneste rette for dette bildet. Et bilde som inspirerer meg. mvh Tor Olav
Arne S.
Takker for den, Tor Olav!
Stine J.
Hei Arne,

Drømmende og spenstig fuglebilde. Litt engleaktig den her. :)

mvh Stine
Arne S.
Takk til deg, Stine!

Engleaktig var ikke i tankene mine. Vær sikker! Jeg kaller det bevingede vesen..

Uhuu ;-)

Jan-Eilert P.
Svært gjennomført. Flott struktur i vannet og helt spesiel og fin bevegelsesuskarphet som jeg liker. Uskarpheten og at det ikke er så håndfast, gir det rom for tolkning og det er du svært god på å få til. Jeg liker svært godt fargestikket og det desaturerte uttrykket. Bra at det ikke er helt svart / hvit, syns jeg. At fuglen er på vei ut av bildet får meg til å stoppe opp å studere bildet nærmere. Det liker jeg også. Utsnittet gjør at du får med både vakre skyggedetaljer som står godt til høylysene i fuglen. Tipper at bildet blir svært flott på lerret. Litt struktur vil også kle dette bildet godt.

Dette var svært flott.

Jan-Eilert
André M.
Spennende bevegelser. Og jeg liker godt at det er noe håndfast og fokusert i deler av fuglen. Perfekt ihh til min smak. Deilig dybde i tonene. Bra.

Komposisjonen gir meg ingen harmonisk følelse (selv om skoleboka sier at bevegelse mot venstre burde bidra til dette). For meg virker det som fuglen kjemper. Og er fanget. I en eller annen slags tilværelse (møter veggen til venstre, eller flykter fra noe som kommer fra høyre). Mulig det bare er min noe livlige fantasi...

Tristesse i hvert fall. Deilig sådan.
Carsten A.
Dette virker og virker bra. Eller er vel det meste sagt av andre her.

Dessuten var dette en veldig engasjerende og vel gjennomtenkt presentasjon!!

MVH CA
Arne S.
Takker :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu