Vinternatt
Bildet inngår i albumet Vann og natt - . . . og litt hjelp av kunstig lys
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_299085} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Espen A. I.

Veeeldig bra. Nesten highkey feeling. Fjern det øverst til venstre for å rendyrke det du allerede har. Gode toner, kanskje ørlite farvestikk, ellers bra

mvh Espen
Anne Ø.

Vakkert, flott komp. motiv.
Kunne kanskje kuttet noen øverst.

Anne:)
Tove H.

Nydelig bilde med fin, frosset bevegelse og fine frostfarger. Liker bildet i sin helhet!
Hilsen Tove
Trygve O.

Oi, dette falt jeg for. Elegant komposisjon. Iskalde farger som kler motivet. Supert!

Mvh Trygve
Tor Erik P.

Kalde delikate farger gjorde dette interessant. Litt uvanlige farger, men likevel ikke unaturlige. Veldig bra i mine øyne.
mvh Tor Erik
Ann F.

Takk for kommentarer og meninger!
Fargene er nevnt, de er nok ikke helt etter boka, men det er nå engang ikke lyset der det er diverse varianter av glødelamper og lysstofflamper som kjemper om å lyse opp fossen samtidig. Det er omtrent slik det ser ut rett fra kamera med auto på fargebalansen.
Liker det bra selv, det lille isfeltet oppe t.v. tok jeg med av to grunner: for at bildet ikke skulle bli for innholdsløst og pyntelig, og som et forankringspunkt for vertikallinjen som treet har. Dessuten er det en blåtone der som går igjen i et par andre små felter i bildet, også.
Jeg forstår hvorfor noen ønsker det vekk, men i mine øyne er det faktisk et helt annet bilde, ikke et annet utsnitt. Jeg valgte dette. Denne gangen.
:-)

mvh Ann
ingeborg w.

Morsomt, jeg har akkurat samme kvisten, men større utsnitt, i svart/hvitt og med støy, lagt ut her. Det blir et annet bilde selv om det er samme kvist tatt samme kveld. Jeg tror ditt bildet også hadde gjort seg uten den oppe til venstre men det er som du sier det forandrer bildet mye. Du har forøvrig mer farger i denne versjonen enn mitt originalbilde, men det kan være snakk om minutter. Lyset forandre seg fort i skumringen.
Nina Elisabeth B.

Nydelig :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu