Fikk lyst å legge ut et portrett igjen. Dette bildet er tatt i et lite sekund da modellen så opp på meg under full leking inne i et tunell-leke-telt. Det røde fargeskjæret av teltet ble over hele bildet så jeg omgjorde det til s/h.

Jeg likte selv uttrykket på gutten. Det var sollys ute som trengte inn gjennom sprekker på teltet. Herav kommer lysstripen som går på tvers fra panne og ned over øyet. Kan vel for noen være forstyrrende. Hva syns du?
Bildet inngår i albumet Tanteungene mine -
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • -
  • Brennvidde121mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/200s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger392
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_299359} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Brita Helen E.
Hei!
For et herlig barneportrett du viser her. Utrolig fin blikkontakt med gutten,og et flott utsnitt. Likte spesielt godt det lure smilet hans samt glimtet i øynene. Lysstripen forstyrrer meg litt. Forstår hvorfor den er der,men kanskje den kunne vært klonet vekk? Ellers flott dette! :)

Mvh Brita...
Kristin S.
Hei Bergliot!

Jeg har ikke så mye peiling på portrett, men jeg synes dette er bra. Flott blikk og et lurt smil på gutten.
Lysstripen forstyrrer ikke meg, synes den faktisk var litt flott:)

Mvh Kristin
Rune L.
Veldig bra og naturlig kontakt som er oppnådd her. Det tette utsnittet fungerer alldeles bra. Ingent forstyrrende bakgrunn. Takket være dybdeskarpheten, som er så god som perfekt. Strølyset som kommer inn skaper litt dynamikk. Registrerer også at bildets skarphet er akkurat passe soft. Så bildet får et mykt og varmt preg. Våger å påstå at du her har hatt full kontroll.

Mvh
Rune
Thorbjørn R.
Tett og fint portrett hvor du har fanget et flott uttrykk hos barnet. Lyset som treffer panneluggen blir litt forstyrrende.

Mvh Thorbjørn
Bergliot E.
Masse masse takk til dere alle:)

Bergliot:)
Avsluttet .
Et fint og nært portrett av en fin gutt! Likte så god det fine uttrykket han hadde, det underfundige og litt lure smilet:=)
God blikkontakt og finfin skarphet på øynene, ja resten også!
Lysstripen som er nevnt og lyset i luggen tilfører bildet litt liv og dynamikk og er derfor ikke i mne øyne negativt. Fine gråtoner og fine kontraster!
Godt jobbet! mvh Mari
Per Harald O.
Dette er et inspirerende, knallgodt portrett! Du har flott kontakt med modellen. Nydelig lyssetting, prikken over ien er solstripa. Kompen god.
Herved anbefalt!
Hilsen Per
Anne Kari Berg K.
Sjarmerende og nært portrett med et naturlig uttrykk.

mvh Anne Kari
Tove H.
Herlig, naturlig barneportrett. Flott blikkontakt og sommerlig sjarm.
Hilsen Tove
Geir N.
Nydelig portrett av tanteungen din. Lystripen synes jeg bør være der.
mvh
Geir
Bergliot E.
Mange mange tusen takk for kommentarer. Takk for anbefalingen Per Harald. Det var motiverende at du likte bildet sååå bra. Jeg trodde at lysstripen kom til å få bare negativ kritikk:)

Bergliot:)
Pål G.
Flott bilde, der du fanger gutten på en flott måte - jeg syntes nesten jeg kan lese personligheten hans ut av bildet. Lysstrimen forstyrrer meg også litt - hadde utsnittet vært større ville den kanskje virket mindre forstyrrende, men da ville komposisjonen din vært ''ødelagt''.

Bergliot E.
Takk for dine synspunkter Pål :)

Avsluttet .
Nydelig portrett,flott utrykk og godt kontakt mellom modell og fotograf:-)
Hilsen Tone!
Bergliot E.
Tusen takk Tone:)
Rune L.
Ang. lysstripen vil jeg føye til at jeg synes den bidrar til å signalisere at bildet er tatt i et tilfeldig øyeblikk. I forhold til at bildet uten den ville hatt mere preg av å være et konstruert øyeblikk.

Mvh
Rune
Bergliot E.
Takk Rune, du har nok helt rett her. Gutten på bildet hadde bursdag og fullt selskap med mange jevnaldrende da dette bildet var tatt. Han var i hundre hele dagen og det var nærmest håplaust å få han til å se på fotografen, unntatt dette. Men her hadde han nok et håp om at når tante stakk hodet inn i det lille tunell teltet så kanskje var det for å være med i leken, å dermed fikk jeg et bittelite sekund oppmerksomhet. Unger er unger:)

Bergliot:)
Tor Olav O.
Et godt barneportrett med tett og fint utsnitt. Lysstripen bare forsterker bildet og forteller at det ikke er arrangert. mvh Tor Olav
Bergliot E.
Tusen takk Tor Olav for at du stakk innnom dette bildet. Bra at du også likte bildet til tross for lysstripa:)

Bergliot:)
Laurberg G.
Fornemt snapshot. En slags dobbeltlys. Et glimt af vårsol og glædeslys i øøjnene. Sådan er et godt portræt. Ukunstlet og ligetil. mvh. lau
Bergliot E.
Takk for kommentaren Laurberg:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu