Månens dans over Soria Moria
Svær måne over Muen på Venabu.
Ble stilig, ble det ikke?
Utstyr
  • Canon EOS 20D/5D
  • Canon EF 70-200mm f2.8 L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_299909} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Anita N.

For et flott bilde! Virkelig dyktig utført!
Anita
Edmund M.

Joda, dette ble stilig, det! Men et par ting avslører at dette er en montasje? Retningen på sollyset kan vel ikke kombineres med fullmåne? Men det er en bra utført jobb, og absolutt et severdig bilde.

Mvh. Edmund
Avsluttet .

wow.Er det ekte?Jeg er nå jammen ikke helt sikker på det.Men effekten er jo strålende.Fin fin stemning i vinterfjellet.Får lyst til å pakke ryggsekken og stikke til fjells med en eneste gang..


mvhO
Kjell V.

Flott bildet. Månen i bildet har du gjort så stor at relasjonen til jorda og vår måne nesten forsvinner for min det. Tankene mine farer mer til en isplanet der ute i galaksen med en stor måne i en tett bane rundt.
Flott kompossisjon og nydelige farger.mvh Kjell Vikestad
Espen B.

Når bildet ligger i kategorien manipulasjon så er det kanskje ikke så mye å fundere over :) Men jeg likte bildet. Nydelige farger og fin komposisjon.

mvh Espen
Ole-Kristian T.

Stilig bilde, men jeg tror jeg hadde likt det enda bedre uten månen :)
Finn M G.

En fullmåne står alltid på motsatt side av solned(opp)gangen. Lyset på den store fjelltoppen til høyre har kveldslys inn fra høyre. I følge denne delen av bildet så må vel solnedgangen være 90 grader til høyre? Neida, i følge fjellene i bakgrunnen så er solnedgangen/kveldslyset på himmelen rett frem.... Dermed er vel dette en montasje av minst tre bilder, er det ikke?

Manipulering er greit, men det bør etter min mening gjøres på en måte slik at det ser ekte ut og ikke lett blir avslørt....
Neste gang: prøv heller å kopiere inn en nymåne og plasser så solnedgangen til høyre i bildet. Da blir det litt mer ekte....
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu