''kulden innenfor''
en fortsettelse av serien med ''masker''
Bildet inngår i albumet fotokunst - sampling av flere bilder
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-01-29 21:04:34
    Versjon #2
Utstyr
  • nikon D70s
  • normal
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger356
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_299958} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Steinulf L.
Dette synes jeg var vellaget og et godt eksempwel på manipulasjon.
anne g.
hei Steinulf! takk for hyggelig kommentar! ha en flott dag! mvh anne
Fred S.
Selve vinduet er jo et funn, og du har fanget det perfekt. Jenta innenfor er pent føyd inn i rammen, selve manipulasjonsteknikken er med andre ord godt utført, men hun fungerer ikke helt slik jeg ser det, i forhold til den gamle, slitte og autentiske rammen blir hun litt for ''kunstig.
Alt i alt et godt forsøk, men ikke helt i mål.

vh fred
anne g.
hei fred og takk for din begrunnede kommentar.

kunne vært interessant å høre litt mer hva du mener med ''kunstig''? Under tilttelen skriver jeg at dt er en maske., men det ikke det du mener? ligger det kunstige i uttrykket eller i måten de to elementene er koblet sammen på? artig å vite fordi jeg jobber med bildet og ønsker tips som kan gjøre det enda bedre. mvh anne
Fred S.
Sorry, Anne, leste ikke det om masken, men svaret blir uansett enkelt: det er , som du sier, måten de to elementene er koblet sammen, vinduet blir for heilnorsk vakker-slitt i forhold til det uutgrunnelige blikket til maskefjeset. Sistnevnte hadde gjort seg i en ''mørkere'' og mer ''samtidig'' setting, slik jeg ser det. Men bevares, bildet er tøft, det.

vh fred
leif b.
Bildene dine er annerledes og pirrer nyskjerrigheten.
Du skriver - kulden innenfor - men gulfargen foran masken gir varme og kansje bildet hadde endret karakter om du hadde latt dette også väre hvitt som frosten.
Men alt dette er jo en smaksak.
Uansett et spennende uttrykk..........
lb
Ole-Kristian T.
Er vel stort sett enig i Freds betraktninger; synes vinduet med rimfrosten var et flott motiv, men at ''masken'' ikke fungerer helt i sammenhengen, syns den blir for tydelig og skiller seg for mye ut i forhold til omgivelsene. Hva med å droppe gulfargen på rimet, og gjøre hele ansiktet svakere, mer som en antydning slik at man må anstrenge seg litt for å oppdage det?
anne g.
tusen takk for refleksjoner fra fred, leif og Ole-kristian! etter å ha vært i tenkeboksen hele dagen og på jobb- har jeg kommet fram til det samme som dere,- at gulfargen foran ansiktet må tones ned og kanskje må det mørknes noe. tusen takk- skal bruke bildet på en utstilling og vil gerne gjøredet best mulig.mvh anne
Per Einar G.
Heisann Anne!

Syntes den gamle vindusrammen med frosten på ruta var spennende. Du har også tillført ytterligere spenst og spenning til bildet ved å bruke masken.
Versjon 2 var veldig bra, noe creepy, og det er ikke så lett å se at det er en maske, ser snarere ut som en menneske skikkelse, iallefall på den bærbare jeg sitter med for øyeblikket. Jeg likte det!

Per E.
leif b.
Versjon 2 satt. Her passer fargene til teksten din. Om jeg kan driste meg til mere pirk.
Kansje også det röde feltet nede til venstre på bildet. Den tar litt oppmerksomhet, men jeg klarer ikke og bli enig med meg selv om den biten.
Ha en fin dag.
lb
Fred S.
Når jeg først har engasjert meg i bildet ditt, Anne: Toeren en klar forbedring, og jeg er helt enig med både Per Einar og Leif; mye mer creepy, og mye mer i samsvar med tittel; i de ''nye'' øynene er det mye truende kulde.

vh fred
anne g.
hei igjen til Per einar, leif og fred; takk for engasjement! dere fikk meg igang med e ny versjon som ble mer helhetlig i uttrykket og som passer til tittelen. år det gjelder det røde leif, så må jeg beholde det. har dempa det, og ble fornøyde med sånn. ha en toppers dag! mvh anne
Ole-Kristian T.
Hei igjen Anne! #2 ble jo strålende! Kjempebra jobba. Forskjellen på #1 og #2 når det gjelder ansiktet innenfor, blir som forskjellen på en barnetegning og et voksent uttrykk. Jeg er imponert over teknikken og utøfrelsen!
Eviann A.
Hei Anne !

Flott bilde Anne. Dette kunne jeg ha hengt opp på veggen min :-) Jeg likte versjon nr 2 der jenta ikke er så tydelig....spennende. Har tatt meg en titt på hjemmesiden din, stilig må jeg si.

Mvh Eviann
Kai B.
En meget god manipulasjon denne versjon#2.
Mitt totalinntrykk av bildet er at det har hevet seg noen divisjoner fra V#1.
Den litt harde kontrasten og den glorete fargen i rimfrosten fikk det hele
til å se litt uferdig ut. Smaksak selvfølgelig. Hadde vært morsomt å få sett
V#2 printet på Torchon papiret fra Hanemühle i litt stort format.
Ellers så synes jeg dette maskeprosjektet virker spennende.
______________Kai
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu