Fjellrev
Fjellrev,polarrev (Alopex lagopus) arctic fox, polar fox
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-01-29 12:48:00
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeLysbilde
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_299960} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Nydelig bilde av fjellreven.
Liker også bakgrunnen ,em ville kutta vekk det lyset partiet oppe,syns det ble roligere uten.Tok litt oppmerksomheten bort fra reven som fortjener all oppmerksomheten syns jeg.Liker bildet godt.
Hilsen Tone!
Knut Børge S.

Hei Per Harald!

Kjempeflott naturfoto av fjellreven i vakre omgivelser. Teknisk flott! Regner med at bildet er tatt på svalbard? En tragisk historie den har her i Norge, la oss for all del fortsette med det gode arbeidet, og få opp bestanden igjen. Hva er grunnen til at den ikke kommer tilbake? Er det Rødreven som rett og slett presser fjellreven vekk fra revierene sine? Det foregår jo nå store avskytninger på rødrev, spesielt her i finnmark. Det har ihvertfall ikke godt i en negativ retning for fjellreven. Ellers har jeg hørt forferdelige historier om samer som skryter av at de har kjørt over fjellrev med snøscooter, motbydelig.

mvh KBS
Dag I.

Slutter meg til kommentarer fra de to foregående. Pent bilde av reven som jeg likte godt.

Mvh
Dag
Fred S.

Bra bilde av fjellreven, en art som visstnok er i ferd med å ''vokse seg til'' igjen. Ikke helt fullkomment teknisk, men det mangler ikke mye.
Tatt tidlig på våren ? Klarer ikke helt å bestemme meg for om de røde blomstene er rødsildre eller fjellsmelle, men det minner mest om sildra, og den er tidlig ute, og i fjellet.

vh fred
Stig B.

Helt enig med Tone i å kutte det lyse området. De rosa blomstrene gjør at dette skiller seg ut fra alle de andre naturfotoene som kan være teknisk fremragende, men fortsatt ser ut som de fleste andre natur- eller faunafoto.
Et fantastisk fint bilde med drømmeaktig stemning som i stor grad er skapt av det rosa i bildet.
Godt jobbet!
Bergliot E.

Hei,
Har jeg sett denne reven før tru? Ligna på et bilde du har lagt ut tidligere, men dette var mye bedre. Knallflotte farger og kontraster du fikk fram her mellom de dype rosaskjæret av blomstene mot revens sølvaktige pels. Et særdeles flott bilde. Syns v1 var knall jeg. Den lyse stripen i øvre del av bildet lettet opp bildet og gav en fin balanse mot revens lyse pels. Dybdeskarpheten, perfekt!!

Fortjener bildet ditt en anbefaling tru..... Selvsagt!

Bergliot:)
Fredrik S.

Hei!

Syntes dette er eit meget flott bilde av fjellreven.
Fint med dei fargerike blomstrane i både forgrunn og bakgrunn
Revens blikk er flott.

Likte best versjon 1.

Mvh Fredrik S
Stig B.

Ser at du har beskjært bildet. Syns det tok seg godt ut, men du kan fortsatt ta mer. Ca. halvparten av det som er over ørene? Ser nå også himmelen i versjon en tar seg godt ut, men er likevel nyfiken på å se hvordan det er litt mer beskjært.
Inger-Lise S.

Hei Per Harald! Flott bilde av fjellreven. Kledelige omgivelser her.
Teknisk godt, men det er jo ingen overraskelse:)
Jeg syns v#2 ble best her, men ville ikke funnet på å kutte mer, for da blir det trangt oppe...V#1 er fin den også, så valget var ikke lett..

Inger-Lise:)
Aina s.

Nydelig bilde av fjellreven. Den lever nok et hardt liv.
Ang Knut Børges kommentar, så hadde jeg en rømt sølvrev på besøk, som fikk mat både hos meg og naboen. En natt hørte jeg noen forferdelige hyl, og det hørtes ut som om noen ble drept. Etter det så vi ikke mer til sølvreven, og jeg lurer på om rødreven tok den. Den kan kanskje ta konkurrenter som er mindre? Jeg lurer på om den har tatt den ene katta mi også. "Noe" har prøvd å jafse i seg naboens katt, men den slapp unna. Ellers så jeg i et villmarksblad at noen syntes det var innmari morsomt at de hadde skutt rødrever som var opptatt med å parre seg - like motbydelig som å høre om samer som skryter av å kjøre over fjellrev. Helt utrolig at bladet trykket en slik fremstilling av jakt.
Tilbake til bildet, så synes jeg V2 ble best. Ser ut som om det er mindre oppskarping på V2, noe som er kledelig. Synes kanskje kontrastene er litt harde, og at blomstene blir veldig knallfarget, men slikt kan ha med innstilling på skjermen å gjøre. Du har mange flotte naturfoto.

Mvh Aina
Per Harald O.

Takker for kommentarer!
Ja, de tobente rovdyra er værst. De som kjøper egg betaler for at høns skal stå i små bur hele livet.Vi mennesker trenger strøm til flatskjermen, det resulterer i at truede fugler drepes av vindmøller og kraftledninger. Vi trenger raskere tog som resulterer i likvideringer og lemlestelser av tusevis av dyr hvert år.
Ivan H.

Hei,

Meget flott bilde der jeg synes v1 er best.
Litt flatt/grått i de lyseste partiene på reven.

Mvh
Ivan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu