Weston preget 2
En skole oppgave om å kopiere stillen til Weston.
Jeg er nokså fornøyd. Tar gjære i mot tilbakemeling. Og tips og råd :O)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-02-05 15:52:50
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 30D
  • 50 mm
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/14
  • Lukker1/25,00s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger883
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_299993} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Kjetil H.
Jepp, her er du absolutt inne på noe, dog synes jeg vegghjørnet bak forstyrrer, bra comp og lys
Pål G.
Flott bilde - syntes, i motsetning til Helland, at linjene i hjørnet gir bildet mer liv.
Bjørn J.
Ganske så bra dette. Veggen bak er helt grei for meg. Jeg synes postituren og holdningen til modellen er for slapp, littt mer spenst i kroppen hadde gjort seg. Jeg liker heller ikke hudtonene som fremstår for grå og ''skitne''.
Fred S.
Her sett for få av bildene til Edward Weston til å kunne si noe om hvor ''Westonsk'' dette er, men tror en finner litt mer kontrast i bildene hans. På min mørke skjerm er det forsåvidt kontrast nok, men jeg tror det kan bli litt slappere på lysere skjermer.
Ellers synes jeg posituren er ok; litt ''klassisk'', men igjen ikke så ''westonsk'', innbiller jeg meg. Lyset er mykt og fint, og skillet i hjørnet synes også jeg er helt ok; faktisk bedre enn hva en ubrutt vegg ville ha vært. Underlaget til modellen er litt lite ''proft'' , ligner for mye på en frottehåndduk.

vh fred
Avsluttet .
Hun har nok vært hos fysio. Prøver å strekke ryggen litt. Det føltes godt. Snart sitter hun bak pc-en igjen eller trener på 100m sprint=)

Enig med en del kommentar før mitt. Dette bildet tok min oppmerksomhet blant alle de andre på ''dotten'',,,...og det er jo bra!?

Likte dette.

Mvh
Wilko
Avsluttet .
Jeg syns du har gjort godt med å kopiere Weston. Linjer som vegghjørnet er ofte å ses i westons akt bilder...Myke former og roligt lys. Som fred sier: Weston har litt mer kontrast.

Er det weston`s bilde ''charis in doorway'' som har inspirert deg mest her?

mvh,
rune
Mary-Lou S.
Hei hei..Tusen takk for alle som har gitt meg tilbake meling, jeg blir så glad :O) Jeg blir inspiret til å ta flere slike bilder.

Dette er en skole oppgave som nevt tidligere, så nå har jeg også lagt ut det Weston bilde som jeg har latt meg mest inspirere av når jeg tok mitt eget.

Jeg har sjekka hvordan det ble uten vegg hjørne, personlig syns jeg at det blir for tomt og modelen blir hengede for mye mot venstre.

Det er et frottehåndduk jeg har brukt, retteresagt et tepe, det har jeg valgt bevist. I forhold til Westons bilde jeg har valgt. Burde nok har strøket det før jeg brukte det, så det så renere ut, men samtidig så ville jeg at det skulle se naturlig ut. Det blir vel smak om behag.

Det siste jeg har lagt in har jeg lagt på mer kontraster, for jeg er enig i at det første ble litt blast...

O. Alejandro P.
Hei Mary-Lou!
Jeg synes bilde ditt mangler mye. Du kunne ha gjort mer hvis du hadde leke mer med hjrorne linjene fra veggen og modelens ben og armen. Bildet mangler ogsaa kontrast. Du burde prove aa ta samme bildet fra forskjelige vinkler som for eks. neden fra, oven fra, bak fra og for fra. Ikke bruk tepe og heller sete henne et par gamle brukt sko.

Hilsen fra Colombia
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu