Generasjoner
Bildet inngår i albumet Cuba - gjennom en tidsmaskin. - Fra handelsblokader og amerikanske marinebaser, til salsamusikk og falmende koloniarkitektur. Cuba er et land på stedet hvil siden Castros revolusjon i 1959. Eimen fra dengang henger fremdeles tykt over denne største av de karibiske øyer. Skal prøve å gi noen, forhåpentligvis interessante, eksempler i denne serien.
Utstyr
  • Canon Rebel XT (EOS 350D)
  • Canon EFS 18-55mm
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/80s
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger439
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_299996} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Stig Børre E.
Dette gikk rett hjem hos meg.
Kulissene er helt rå - gutten tilfører historie og liv.
Knall komposisjon.

StigB
Fred S.
Tøft bilde, som beskriver landet bra. Kulissene og rekvisittene har ikke forandret seg siden Batistas fall, men folket har sin egen rytme.

vh fred
Jonny V.
Hei Yngve

Dette datt rett inn døra hos meg også.
Henger meg på Stig Børre!

joNny
Erik J.
Noe av det beste jeg har sett på lenge!!!
Liv F. D.
Hei Yngve,
dette var et stilig bilde med en utrolig fin komposisjon. Likte skyggene av barnet i fart mot den gamle bebyggelsen bak. Flotte sand/jordfarger i god kontrast til fargene i barnets klær. Veldig fint. Et severdig bilde som jeg likte.
mvh
Liv '')
Anne Ø.
Virkelig bra dette, huset, strukturen, fargene
og denne gutten, løpende!!

Anne:)
Yngve Sem P.
Takk for veldig så hyggelige kommentarer, alle sammen !!
Jeg må si at Freds ord om folkets egne rytme trass i de forfalne omgivelsene, stemmer godt med virkeligheten på Cuba. Det er dette jeg prøver å vise her. Bildet har ligget og ruget et par måneder, og føltes klekkeklar først nå, antagelig fordi slike motiver finnes i hopetall der borte og verdsettes derfor høyere over tid i retrospekt. Underlig, i grunn :)

Lars-Anders M.
Bra utnyttet motiv. Gutten som springer forbi er en viktig del av bildet. Han tillfører det lille ekstra. Bra!
Ole-Kristian T.
Utrolig hvor vakkert slikt forfall kan være! Dette falt jeg for med en gang, nydelige ''kulisser'', og gutten som løper skaper kontrast både i farger og bevegelse. Synes dette var topp!
Arne S.
Herlige farger og strukturer. Gutten gir liv til bildet, selv om han er litt ''skoleriktig plassert''.

Avsluttet .
Må bare si meg enig med resten her! Et stilig bilde rett og slett! Miljøet er fint skildret, gutten som løper forbi skaper liv og dynamikk, god skarphet og velkomponert! Mvh Mari
Tove H.
Henger meg også på applausen - dette er et fantastisk bilde! Flott miljøskildring - ja, livet har sin egen puls her. Flott med gutten som løper foran ''kulissene''. Flotte farger, detaljer og bra komponert.
Hilsen Tove
Svend Wiig L.
Hei Yngve!

Utrolig rik på detaljer og farger på vegg og dører!
Gutten er ''skolerett'' plassert i bilde og gir veggen et ekstra liv!

Deilig!

Mvh Svend
Frank K.
Likte dette godt!

Fin bevegelse på gutten mot det statiske i baggrunnen. Dette understrekes gjennom kontrasten fargene utgjør mellom for- og bakgrunn. Og selvfølgelig også ungt og friskt mot gammelt og slitt. Henger meg litt opp i at den øverste døren er loddrett, mens den andre heller litt mot høyre, selv om dette er underordnet.
Ketil K.
Dette ble veldig bra, med perfekt lukkertid. Jeg ville vurdert å hatt gutten plassert mer til venstre i bildet på grunn av fartsretningen. Men i forhold til strukturen i veggen er plasseringen optimal. Ville kappet en halv cm i toppen av bildet.
Anette O.
herlig slitt mur, fascinerende doerer, fin kontrast mellom jordfargene paa veggen og barnets blaa genser. barnet tilfoerer absolutt det lille ekstra. er ikke enig i at du boer kutte.
Ragnar W.
Flott gatebilde! Får meg til å lengte tilbake til Havanna.

/Ragnar
Aud Elise S.
Liker det kjempegodt! Teksturer, farger og komp! Alt sitter som et skudd.
Den løpende gutten i blått tilfører det lille ekstra både i form,
farge og bevegelse!

mvh Aud
Yngve Sem P.
Takk til dere siste også !
Plasseringen av guttungen er jo helt bevisst med tanke på strukturen i veggen, som Ketil påpeker, jeg ser ingen åpenbart bedre alternativer. Jeg trives med den kanskje ukonvensjonelt lille lufta i fartsretningen, jeg. Er uenig om kutting, synes den lille fliken øverst balanserer godt med gateplanet.
Jeg gjorde et forsøk på å rette opp høyre side av bildet i PS, som Frank kicker litt på, men synes ikke det bedret motivet. Dessuten slet jeg med å få det til.
Bildet er tatt i Trinidad, Ragnar. Underordnet :)
Frode F.
Jepp, slenger meg på her...

Helt eksepsjonelt gode farger og kulisser her Yngve, så ekte alt er.

Kjempeflott bilde, likte det veldig. Gjennomtenkt i alle ledd, meget severdig.

FF
Marcus B.
Otroligt bra bild detta, faktiskt en av de bättre jag sett på ett tag här! Jag gillar allt med den här bilden. Färgerna, kompen, att det är slitet men ändå ser trevligt ut och att pojken har fart. Kanonbra!

Mvh
/Marcus
Wiggo T.
Perfekt! Utrolig stilig bilde!

Mvh
Wiggo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu