Vil du være med så heng på
Denne svanen angrep de andre svanene når de spiste brødsmuler. Han mente vel at han var den rettmessige eigeren.
Jeg synes det ble et greit actionbilde. Bare synd at hodet til svanen ble litt uskarpt.
Utstyr
  • Canon Eos 400D
  • Canon EF 300mm f/4L IS USM
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/150s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_300532} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Adrian Dyrhaug G.

Hei Magnus!!

Som du selv påpeker er dette bildet et bevegelsesfyllt bilde som det ikke var enkelt å fange. Men jeg synes du har løst det på en god måte. Det at hodepartiet er uskarpt er bare et tegn på bevegelsesuskarphet og understreker at det virkelig er fart og spenning i bildet! Stilige effekter med fjærene som blafrer i vinden oppe til høyre, og dråpene skyter virkelig fart her! Hvis dette ikke er orginalutsnittet kunne det kanskje vært artig å kuttet vekk litt på venstre side og fått med mer på høyre side. Dette er bare et forslag til en ny versjon, som slett ikke behøver å bli noe bedre enn den som du allerede har lagt inn. Ellers synes jeg at utsnittet er ok.
Fint dette!

mvh Adrian Grande
Finn M G.

Hei Magnus!
Meget bra komponert bilde med action i! Det at svanene er uskarpe gjør faktisk ingenting i dette bildet, det skal være sånn: det skaper stemningen. Det understreker fart og bevegelse som Adrian ganske riktig sier. Det som er et veldig viktig element i bildet er vanndråpene som er frosne i bevegelsen og det er veldig viktig at disee er skarpe, de skaper kontrast til bevegelsen. Såg nettopp et lignende bilde i et Svensk fotoblad. Det vant en pris for årets naturfoto og hadde de samme elementene med dyr i bevegelse og frosne vanndråper....
Jeg ville ikke ha forandret utsnittet, synes som sagt at det er bra komponert. Her er jeg litt uenig med deg Adrian, for hvis det hadde vært enda mer vanndråper nederst eller til venstre som har blitt beskjært bort fra originalbildet så ville det kanskje ha vært en ide å tatt de med: vanndråpene er nemlig et meget viktig element i dette bildet.

mvh
Finn Magne Grande
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu