brutt speiling
- speiling av bru og litt landskap i vindu på gammel industribygning. Det jeg tilstrebet da jeg tok dette bildet var å få interessante ''tegninger'' i hver av rutene, slik at de hver for seg blir et abstrakt bilde, som sammen føyer seg til en helhet ved at linjene av den brutte speilinga i tillegg til det rustne stramme rammeverket binder det sammen. Jeg opplever at det fungerer godt.
Liker dette bildet godt
Bildet inngår i albumet timespacemoment - bildene er oppstått ved den visuelle fascinasjon mer eller mindre prega av speiling og transparens
Utstyr
  • pentax optio 750z
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_300909} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Inge B.

Hei. Jeg liker også dette bildet godt. Spennende. Vindusrutene viser et stramt komponert bilde, mens innholdet viser variasjon og ulike perspektiver. MVH Inge Berg
Svein Erik N.

Syntes dette bilde ble stilig Trygve. Liker de ulike bruddene i vinduet. Det viser til at vinduet er av gammel stil og godt håndverk syntes jeg. Bra komponert og sett.
MVH
SEN
Aina s.

Dette kan jeg like. Spennende, med rene flater og struktur, og den brutte speilingen som bryter kompen. Veldig bra.

Mvh Aina
Trygve K.

Hei og mange takk for hyggelige kommentarer!
Morten K.

Hei
Liker disse speileings bildene dine utrolig godt - kommer nok til å se etter lignende muligheter selv når jeg beveger meg rundt i denne ''virkeligheten'' vi oppholder oss i.
Dette var stramt og fint med rammene samtidig som det har myke og vare overganger i speilbildet. Gardinene bidrar også godt til å lage en kul oppdeling av bildet og et godt interessepunkt i den rammen oppe som er mørkest.
Godt sett og tatt

Mvh Morten
Jan Atle R.

Likte spesielt mønsteret i mønsteret i mønsteret. Virker som et svart-hvitt bilde inne i et fargebilde, hvor det brutte mønsteret danner sitt eget ''meta-mønster''. Liker bilder hvor jeg kan drømme meg bort litt ...
Trygve K.

Takker så mye for gode kommentarer! Har nå skrevet inn en litt utfyllende tekst omkring bildets tilblivelse og ide.
Aud Elise S.

Dette fungerer aldeles utmerket! Du har oppnådd dine hensikter med bildet!
Fasinerende med det brutte speilbildet.

mvh Aud
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu