When the saints are marching in
Snapshot fra 17. mai-toget i Oslo 2007.
Liker utrykket. Sikkert spent på en kornett-solo hun snart skal spille.
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EF 70-200 f/4L USM
  • Brennvidde168mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Annetkonv. fra raw til tiff, deretter jpg.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger307
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_301704} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Anne Kari Berg K.

Enig, det er et fint og levende bilde. Fint med den uskarpe bakgrunnen.


Anne Kari
Tom Armand H.

Hei
Dette bildet satt ''rett i sikringsboksen'' hos meg :-) Flott skarphet på hovedmotiv og nydelige hudtoner. Sitter og lurer på om det kunne vært en ide og kutte til kvadratisk format fra høyre slik at mannen blir borte?? Dette var bare en tanke... Uansett meget bra!!!
Svein Erik N.

Dette ble skarpt og fint. Nydelig i sv/hv. Liker også den livlige bakgrunnen.
mvh
SEN
Avsluttet .

Utrolig flott bilde.
Et nydelig utrykk du har fanget,kotrastene er veldiig fine,rent og fint og jeg liker det som skjer i bakgrunnen.
Hilsen Tone!
Andreas S.

Hei! Tusen takk for kommentarer, veldig hyggelig at det falt i smak!

Mvh. Andreas D.
Avsluttet .

Et meget velkomponert bilde til å være et snapshot, og flott blenderarbeid+meget bra konvertering til s/h...skarphet og lys sitter også perfekt....sekser på treningen fra meg dette! mvh Ulv
Frode F.

Andreas,

herlig øyeblikksbilde dette, med utsøkt skarphet og godt lys. Herlig konsentrert blikk på en søt jente. Ville kanskje vurdert å kutte bort toppen av blokka hun holder på, den forstyrrer meg litt... Herlig dus bakgrunn. Godt fanget :)

FF
Eva Marie P.

Kjempe flott bilde. Så utrolig skarpt og godt. Fasinerende utrykk på den jenta.
-epl
Avsluttet .

Hei Andreas

Synest at du har lyktes bra med komposisjonen din her. Men det er en del punkter i bilde som oppstår som veldig lyse og trekker en del oppmerksomhet. Jenta ser veldig nervøs ut der hun går og det utrykket synest jeg du har fått fint frem i dette bilde. Du kunne muligens økt lyset litt i øynene for å forsterke nervøsiteten. Plager meg litt at hun har ett sort og ett hvitt hårstrikk :) Blokka er allerede nevnt over og der er jeg forsåvidt enig.
Går ut fra at du vet det ikke er så lurt å legge ut bilder av personer du ikke kjenner med mindre du har fått lov. (Bare et lite tips siden det pleier å være vanskelig å spørre folk i 17 mai toget om det er greit å ta bilder av dem for så å publisere det:) ) Alt i alt et pent bilde dette.
Andreas S.

Hei og hjertelig takk for alle ord fra dere siste også! Det verdsettes!

Forslagene til kutt er gode, så jeg skal se om jeg får til en v2 snart. Er veldig klar over spm rundt publisering av bildet uten å spørre personen først, men i denne settingen (17. mai-tog) valgte jeg å ta sjansen.

Mvh. Andreas D.
Bergliot E.

Hei Hei,
Dette var skikkelig bra Andreas. Flott komposisjon og veldig fin skarphet. At jenta ser litt nervøs ut forsterker bildet når det er tatt fra 17.mai tog. Ser du har fått kommentarer på blokken, samt hvite pariter i bildet.
Hvis bildet var mitt ville jeg kjørt på med et tettere utsnitt. Jeg ville kuttet toppen ned til lua på jenta, venstre kant inntil jentas skulder, nedre kant sånn at blokken ikke viser og kanskje litt i høyre kant for å justere komposisjon. Dermed får du vekk noen av de lys partier.
Øynene er fine som de er, men om du lysner bare pupillene vil du få fram gløden i øynene enda mere. Men dette ville jeg gjort hvis bildet var mitt.

Syns du presenterer et flott arbeid her som tiltalte meg. Veldig fine hudtoner i ansiktet på jenta. Ei pen jente som sikkert ikka ville hadd noe imot at du la det ut på nett om du spurte henne.

Bergliot:)
Espen R.

Dette er en innertier, Andreas. Flott stemning, og det noe smånervøse blikket til jenta er godt fanget. Og b/w konverteringen er meget vellykket. Bra!
vh
Espen
Andreas S.

Hei! Tusen takk for kommentarer til Bergliot og Espen også!

Mvh. Andreas D.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu