Nærøyfjorden
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger367
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_301709} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Christer Hoel O.
Lekkert fjordbilde. Du formidler godt hvor mektig dette landskapet er og har unngått de største klisje-fellene.

Mvh Christer
anders s.
synes dette ble et stilfullt og flotte bilde med mange fine linjer
fint utsnitt der båten er prikken over i,en
mvh anders
Brita Helen E.
Hei!
Et vakkert stykke Norge du viser her med båten på det stille vannet med høye mektige fjell rundt. Fin blåfarge i bildet og bra dybde. Komp. er god! Likte dette! :)

Mvh Brita...
Edmund M.
Fint linjespill og godt utnyttede flater i forskjellige blåtoner. Velkomponert, og blikkfang plasser nært det gyldne snitt. Spekulerer litt på om bildet hadde tjent på en liten beskjæring i toppen, altså snøflekkene? Uansett, dette er et severdig bilde som skildrer et mektig fjordlandskap.

Mvh.
Edmund.
Tor Olav O.
Hei og takk for rask og positiv respons. Edmund, jeg har beskjært noe snø oppe allerede, men kunne kanskje tatt resten. mvh Tor Olav
Stig Børre E.
Flott landskapsbilde. Liker tonevalget. Det som gjør bildet ekstra severdig er linjene fra kjølvannet til båten som gjentas flere ganger i fjellformasjonene i bakgrunnen. Enig i at siste rest av snø godt kan fjernes.

StigB
tommy l.
Lekkert landskapsbilde! Også enig i at snøen kuttes vekk. Ellers kjempeflott.


Mvh TL
Jan-Eilert P.
Flott gjentagelse i komposisjon. Du viser en svært mektig og flott natur her.
Desverre syns jeg bildet skjemmes litt av fargestikk, dis og litt uskarphet. Ideen er svært bra, men jeg syns du har et lite stykke igjen.
Thorbjørn R.
Et fantastisk landskap du presenterer her. God dybde og, som Jan-Eilert sier, flott gjentakelse i komposisjonen. Det ble kanskje litt vel blått?

Mvh Thorbjørn
Tor Olav O.
Takker så mye for de siste kommentarene. He-he joa, det ble kanskje litt for blått, prøvde å holde igjen på spaken, men.. mvh Tor Olav
Bergliot E.
Wow for en stemning det var her. Flotte blåfarger og fin komposisjon dær fjellene rammer inn fjorden som ligger dær så blank og stille og blir bare brutt av bølgene fra båten. Et vakkert syn.

Bergliot:)
Kristin S.
Et godt komponert landskapsbilde med fine linjer og gjentakelser. Båten skaper liv i bilde og viser størrelseforholdet i forhold til det mektige landskapet.
Kanskje litt for blått, men det er smak og behag:) Synes dette var flott.

Mvh Kristin
Ketil K.
Perfekt plassert båt, der bølge V-en etter båten gjentas av bekkedalen oppe i fjellet og tilfører komposisjonen rytme så det blir noe mer enn et standard Vestlandsfjordbilde. Fint motlys.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu