Solnedgang på Hvaler
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-02-11 17:16:30
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 5d
  • ef 17-40mm
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/640s
  • Filmtypeiso-100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_302303} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Espen A. I.
Dette har vi sett 100 ganger før. Solnedgang, vann og lens flare.. Om du først skulle ha valgt et så skadeskutt motiv, så prøv noe nytt. Kanksje et menneske som står på henda i båten eller noe, dette blir for platt.

mvh Espen
Fredrik S.
hm...absolutt ikke enig Espen. Bare fordi man har sett motivet før gjør ikke dette til et kjedelig bilde. Jeg synes himmelen er fasinerende og lysstripen på vannet drar blikket mot solen. Meget bra. Himmelens refleksjon i vannet hjelper også til med å heve bildet i mine øyne. Stå på!!
ketil o.
Hei!
Et utsnitt som fungerer. Føler vel at himmelen og lyset fra sola er hovedbeholdningen i bildet. Er liksom ikke noe som fenger spesielt. Motlysbilder er nok også en smaksak,men synes du løser det bra. Severdig.
Mvh:
ketil
Bergliot E.
Hei Kenneth,
Først må jeg få si at jeg syns ikke om den type kommentar som Espen kommer med. Jeg personlig syns at man skal kommentere selve bildet og ikke om fotografen bak bildet har vært kjedelig i sitt valg av motiv. Vi har hver vår smak og hver vår stil og fotograferer ut fra den.

Jeg syns du har fanget et flott øyeblikk hvor skyene danner en utrolig fin dragsug-effekt innover i bildet som gir fin dybde. Flott komposisjon og fine farger. Refleksen har du i v2 prøvd å fjern, dog er det litt igjen. Men ellers var bildet kjempeflott. Stå på å fotografer de fine øyeblikk naturen rundt deg gir.

Bergliot:)
Anne Gunn P.
Hei!
Slutter meg til de siste kommentarene. Det er ikke en selvfølge å fange vakre farger og stemninger slik du har gjort her! Synes i tillegg at bildet er flott komponert.
Mvh Anne Gunn
Brita Helen E.
Hei!
Er så uenig som det bare går ann å bli med Espen her jeg!! Visst har man sett solnedgangsbilder før,men akkurat fra dette stedet og fotografert av deg har vi kanskje ikke sett før. Og det er jo det tekniske i bildet man skal se på og kommentere, ikke fotografens valg av motiv hvis han selv liker det.

Over til bildet: Synes du har komponert bildet veldig bra med båtene fint plassert i bildeflata. Flotte skyer som ga bildet mer liv. Synes kanskje bildet blir for mørkt i høyresiden...en oppletting hadde nok gjort seg hvis mulig. V2 er en forbedring av refleksene,men de er ikke helt borte enda.

Mvh Brita...
Eli R.
Jeg syns båtene balanserer solen bra og at de løfter det fra å være ''just another sunset''. Jeg syns det er viktig med noe i forgrunnen som drar en inn i bildet.
- Eli
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu