Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger394
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_302502} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Espen Gresvik S.
Hei

Her føler jeg at det er noe galt med linjeføringa. Komposisjonen og forholdet mellom forgrunn og bakgrunn gjør at jeg bare har lyst til å snu bildet til venstre. Det er mulig du har tenkt det sånn, men nå får jeg bare lyst til å bli fort ferdig med det eller snu det.

Ellers er kontrast,lys og konvertering flott. Det er kompet jeg virkelig sliter med.

egs :)
Espen A. I.
Gode toner, men motivet i seg selv faller svakt igjennom synes jeg. Men det er mye fascinerende, særlig med skyggen av greinene som gjør mye bra i bildet.

mvh Espen
Stig Børre E.
Merkelig hvor forskjellig et bilde kan oppfattes. Jeg syns dette er helt nydelig.
Speilingen med treet blir hovedmotiv, fin avslutning i bunn med isroser. Lappverket som går inn og ''ødelegger'' roen er effektfull for komposisjonen, samt at treverket har fin struktur. Finishen er som vanlig misunnelsesverdig god. Topp dette, i mine øyne.

StigB
Avsluttet .
Hei Hans Jacob,

Har litt problemer med dette. Min første innskytelse var at jeg fikk lyst til å snu det slik som egs også ville. Jeg føler meg ofte usikker ved vurdering av både egene og andres bilder og trenger ofte mye tid før jeg kan verdsette et bilde fullt ut. Jeg kommer derfor til å gi dette bildet flere sjangser. Jeg kan ikke tenke meg at du har hengt ut et bilde jeg ikke skulle kunne fryde meg over.

mvh Wilhelm
Hans Jacob H.
Takk for gode og varierte kommentarer. Jeg ser at det kan være problemer med både linjeføring og komposisjon, og joda, ser at det gjerne kan flippes horisontalt (hvis det var det dere mente). For meg funker det imidlertid bra som det er, og synes Stig Børre oppsumerer det fint. :)
Jon-Petter T.
For meg fungerer dette utmerket som et ''tablå'' eller et bildeuttrykk om du vil.
Jeg synes det balanserer godt og det kvadratiske formatet er veloverveid.

Det er i tilleg passe skjeivt belyst og fokusert til at man kan undres litt over det og sitte å se på det en stund. En fin flate som utmerket funker i glass og ramme.
André M.
Tekstur, linjer lys og solid s/h-håndverk gjør dette severdig. Ikke noe wow-motiv, men stillfarent og delikat (og kompen er utmerket).
Espen Gresvik S.
Jeg ser hva dere skriver og vender fortsatt tilbake til dette bildet. Bildet er spennende og utfordrende, og hvis jeg ''vrir'' øynene og får fram en tredimensjonalitet i forholdet mellom forgrunn og bakgrunn, så kommer motivet og komposisjonen vesentlig mer fram. Jeg er likevel fortsatt ikke sikker på om jeg er bekvem med kompen. Men bildet engasjerer meg og det setter jeg alltid pris på. Og jeg synes bakgrunnen er veldig tøff.

egs :)
Per Olav V. T.
Interessant komposisjon. Trenger noe tid på å fordøye dette motivet, men det tar seg opp når en lar det modne.
Per Olav
Hans Jacob H.
Takk skal dere ha! Fint at det fungerer, selv om det slett ikke er noe ''wow''-motiv. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu