Gautes jaktdrøm...
Slutten på en fin jaktdag, idyllen ble total da rypa falt...
Utstyr
  • nikon F 100
  • Nikon Zoom 24 - 120
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_302550} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Sofie B.
Hei Tor Harry Bjørn!

Herlig bilde du har tatt her. Pen himmel og pent lys, det eneste jeg kan pirke litt på er at du har kuttet av føttene hans.

Mvh Sofie
Jan Inge K.
Ganske fint jaktbilde, men som ihuga jeger savner jeg litt i uttrykket til den unge jeger. Han burde jo se litt mer lykkelig ut...:-)
Per Olav V. T.
Istedenfor å troféposere for fotografen nyter han virkelig solgløttet og vinden sammen med den herlige følelsen det er å stå der med fangsten. Et flott motiv sammen med en stemning som ikke virker oppstillt men ekte i situasjonen. Synes du har lyktes godt her. Fargemessig er det bra med kontrastene som fremhever detaljer og været i bildet, håret som flagrer og lysets innfallsvinkel. Kunne tenkt meg mindre av himmelen til fordel for føttene og haglemunningen :)
Per Olav
Terje S.
Ett stort øyeblikk for en førstegangsjeger. Herlig bakgrunnslys og vakkert landskap. Kunne tenkt meg mer luft i underkant.


Mvh

Terje
Edmund M.
Det som hever dette bildet utover det ordinære, er den gode utnyttelsen av det tilstedeværende lyset. Perfekt eksponering og fine blåtoner i bakgrunnen gir et
godt helhetsinntrykk. Enig med de andre som nevner beskjæringen nederst.
Men uansett et fint fanget øyeblikk.

Mvh.
Edmund
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu