Målbevisst
Tok dette bildet av en liten tass som prøvde å anlegge motorvei på stranda. Jeg vet ikke om anleggsarbidere til vanlig jobba så hardt at de får grus og sand over hele seg, men denne karen er godt tilgriset i både ansikt og hender av våt fjæresand.

Likte bildet da gutten ser så målbevvist ut er i full fart med den store lastebilen for å få fylt opp mere våt sand.

Hva syns andre tru?
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger281
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_303902} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Isar P.
Veldig fint bilde. Ikke helt fornoeyd med utsnittet, skulle gjerne hatt med resten av hodet for min del, ellers er det fine kontraster.
anders s.
det ser ut til at han grubler litt over tekniske problemer i ''sandkassa'' :-)
pent og artig barneportrett
mvh anders
Brita Helen E.
Hei!
Et artig og fint situasjonsbilde av denne bestemte tassen som leker i sanden. Flott at du har klart å fange en naturlig situasjon her. Man ser tydelig at ungen er så inne i leken at han ikke følger med at du tar bilde og da blir uttrykket mer ekte. Et annerledes og fint barneportrett der uttrykket hans gjør hele bildet:) Utsnittet funker fint,men hadde kanskje ønsket litt mer luft under,samt til venstre i bildet. Ellers flott fanget!

Mvh Brita...
Trond-Ole H.
Hei!
Vakkert bilde. Flott stemning, flott lys
og en søt unge.
Thorbjørn R.
Flott uttrykk på gutten og bra eksponert under det som kan synes som litt vanskelige forhold (direkte sollys). Avslutningen i toppen synes jeg er helt fin, men, som Brita sier, savnes det litt mer luft under.

Mvh Thorbjørn
Jon T. M.
Herlig barnebilde. Jeg er enig med Brita og Thorbjørn ang utsnittet. Fint med bilen og hånden i bakgrunnen som viser at det er flere kommunale arbeidere i sving, samtidig. Mvh, Jon.
Petter R.
Jeg er ikke den store teknikkeren, men dette bildet fikk meg til å smile - rett og slett fordi jeg plutselig ble minnet på hvordan det var å leke på stranden, og hvor utrolig gøy det var.

Bildet satte meg 30 år tilbake i tid, og om det ikke viser at du har fanget en stemning, vet ikke jeg.

Takk!

Mvh
Petter
Odd E. k.
God kveld Bergliot!

Dette er nok et minne som sitter for gutten resten av livet. Lastebilen som forestiller de store ute på veiene, lyden av motordur som gjøres ved å blåse liv i leppene, lukten av blastbil/farge og ikke minst den kalde sanden som kiler mellom tærne. Nydelig fremstilt Bergliot, der vi alle har mer eller mindre har vært gjennom dette!!

Ha en fin kveld!!

Mvh

Odd E.
Ketil K.
Dypt konsentrert i sin lek, slik et barn kan være. Koselig bilde - men kunne hatt litt mer rom rundt.
Odd Tore S.
Målbevisst og fullt konsentrert som bare den som leker kan være, litt satt på spissen.
Men når man tenker litt etter og forsøker å være ærlig: Når er man, også som voksen, mer konsentrert enn under lek? Er ikke det nesten blodig alvor i øyeblikket, som f.eks. fotografering? Som hobby er foto lek og langt fra alvor, men i opptaksøyeblikket og rett før er det i alle fall ikke mye annet som opptar meg, heller ikke når jeg værer at jeg nærmer meg et motiv.
I jobben, som fort kan bli blodig alvor, er nok konsentrasjonen mer påtvungen og bare sporadisk like intens. Uten at dette kan tillates å påvirke sluttresultatet.
Samme type lastebil står i garasjen etter Kristin. Hun kjørte den med like stor innlevelse som poden her, og bøtte-pade måtte være med over alt. Nå nærmer hun seg 30, har ikke tatt lappen enda og holder trygg avstand til spader! Med alderen blir lek til alvor, og da blir det en helt annen sak.
Fint bilde, men farlig trangt i alle sider unntatt den høyre.
Odd Tore
Bergliot E.
Masse masse tusen takk til alle sammen. Hyggelig med tilbakemelding på bildene man legger ut her.
Jeg er klar over at det ideelle hadde vært å ha mere luft i nedre del av bildet, men det var desverre ikke mer å hente fra originalen. Når det gjelder venstre del så har jeg bevisst kuttet da jeg ønsket både dette formatet og et tett utsnittet av den unge ''kommunearbeideren''.

Men takk for tilbakemeldingen alle sammen.

Bergliot:)
Anne Ø.
Den unge kommunearbeideren, artig.
Liker utsnittet ditt, får fokus på ansikt,
utrykk og lastebil.
Et bilde du må ta godt vare på:)
Bergliot E.
Tusen takk Anne. Ja øyeblikkene med de små er verdt å ta vare på. Tiden går fort og lek med lastebilen og sand er plutselig historie.

Kjell Sigurd S.
Herlig foto av en konsentrert lastebildsjåfør. Krabaten bak tilfører noe og hører med. Dristig utsnitt. Kunne tenke meg noe mer luft nede. Ellers flott!

Kjell S
Bergliot E.
Takk til Kjell Sigurd for kommentaren. Luft ja, får satse på at situasjonen byr seg ved en annen anledning og at jeg da får til mere luft i forgrunnen. Kunne jo klonet til noe, men mine ferdigheter er ikke så bra på det planet så jeg velger å la det være.

Bergliot:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu