Bildet inngår i albumet Italia -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger481
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_30463} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Jostein M.
Hei Arne. Kan like dette. Forgrunnen med de triste fargene opp mot jentas farger står bra. Liker at en del av foten ikke synes. Bra positur på jenta.
Mvh Jostein
Avsluttet .
Ja, gir dybdevirkning at foten er bak noe ... du har fikset og ordnet litt her, har du ikke? Men fint bilde og søt jente ... det kan nok hende bildet hadde vært like bra, eventuelt bedre, uten fiksingen(?) ...
Olav
Arne S.
Nei nei, jeg har ikke fikset. Alle flater og linjer er originale. Jeg har derimot økt fargemetningen (tonene) i de to veggene foran. Ikke mer enn det som er normalt i et mørkerom.

Jeg aner likevel en viss digital effekt, og forstår hva du mener. For meg er det verdifullt å få respons på hvordan dette virker på betrakteren. Forstyrrer det, eller ikke?

:) arne
Tom B.
Bra bilde. Den digitale effekten, som du kaller det, gjør ikke noe, men den burde også ha vært gjenkjennbar på jenta. Nå blir det litt schnålt.
TomB.
Avsluttet .
Mhm. Det virker ''laget'', ikke ekte, på en måte ... det er de to frontflatene jeg tenker på ...
Olav
Eskil O.
Fiksinga ga bildet mer dybde, syns ikke det virka unaturlig, likte bildet.

Eskil.
Thorfinn B.
stusset også over veggene i forkant som virket uekte. uansett får jeg vel heller ikke helt tak i storyn og er til syvende og sist et bilde som ikke helt når frem til meg.
Lars-Anders M.
Meget bra. Farver og allt.
Frank W. G.
Litt for hard med verktøyet ang veggen. Ellers et bilde som kaller på min nysgjerrighet med, ''så der''.

Frank
Arne S.
Bilder som jeg selv er i tvil om, slik som dette, er veldig fint å få tilbakemeldinger på. Jeg var sterkt i tvil de to om veggene i forgrunnen. Tom er nok inne på noe, alt eller ingeting. Bra leveregel!

Takk så mye for kommentarer!

:) arne
Hans- Georg S.
Sitter vel igjen med det samme inntrykket som Thorfinn. Pluss for lys og flatefordeling, men liker ikke helt at benet hennes er kappet av veggen, dels fordi det kan se ut som jenta er i bevegelse framover.
Carsten S.
Er enig med de som syns at venstere veggen er for unaturlig og forstyrrer på grunn av 'effekten'. Gør bilde litt usammenhengende for meg.
mvh, CS
Roy S.
Enig med de over. blir litt merkelig.
Arne S.
HGS, jenta passerer inne i et portrom, fra venstre mot høyre. Hun er ikke oppmerksom på meg. Nettopp det at foten delvis er skjult, i tillegg til det tankefulle uttrykket, ''gjør'' bildet for meg.

Interessant å registrere hvordan vi opplever bilder forskjellig.

Er ellers enig angående veggene.

:) arne
Hans- Georg S.
Tror at hvis du hadde klart å få litt bevegelse i jenta, hadde jeg fått en mye mer følelse av at jenta ''rusler alene og tankefull rundt''. Ellers glemte jeg å si at jeg likte den bøyde hodestillingen med fingeren opp mot munnen. Den synes jeg er veldig riktig....
John G.
Det er et fint bilde, av en tankefull ung dame, men kantene/hjørnene er det noe merkelig med? Ser ut som om de er litt softet, liksom? Det gir en litt forstyrrende effekt til bildet.
Ellers helt enig at jentas positur i høyeste grad ''gjør'' bildet. Prikken hadde vært et hastig skråblikk mot fotografen...
John :-)
Arne S.
John, for meg er det nettopp at hun IKKE ser på fotografen som er fascinerende, at hun går i sine egne tanker, litt beskyttet fra omverdenen. Lite aner hun at det står en dott å ''stjeler'' et lite øyeblikk av hennes liv.

Veggene i forgrunnen er i realiteten ganske lyse, og tar mye oppmerksomhet fra hovedmotivet. Det kan se ut som en runde i PS ikke gjør situasjonen nevneverdig bedre. Synd, for jeg liker stemningen i bildet.

Men det går sikkert an å få til et bedre resultat enn dette, med litt teknisk innsikt og mye tålmodighet?

:) arne
Avsluttet .
Ja, for all del, pass nå på at modellene ser på noe ANNET enn fotografen ...
Olav
Tom A. T.
Jeg syntes at de store veggflatene på sidene er med på å understreke stemningen i bildet. Får følelsen av at hun er lita, ensom og litt betutret der hun ''gjemmer'' seg fra omverden.
Bra bilde!
mvh Tom T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu