''Og hjertet blir kaldt
mens ølet blir varmt
og vi begynner å få litt vondt for å le''.

Joachim Nielsen 1964-2000
Bildet inngår i albumet Moods - Nice moods, dark moods - or just moods, - as simple as that.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Lukker30s
  • Nei
  • AnnetMalt med lys (diodelommelykt)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger509
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_305300} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Espen A. I.
Her får jeg ikke helt ferten av hva det handler om. Ser to karer som koser seg, og at en mangler (sikkert deg), men det blir bare med det. Savner mye mer engasjement som skaper litt bedre uttrykk. Ellers er interiøret interessant til å skape noe spesielt.

mvh Espen
Per Olav V. T.
Liker fargesammensetningen i bildet og komposisjonen + uttrykket til høyremann, men det blir for tydelig at fotografen også deltar i ''festen'' pga blikkontakt med venstremann og oppdekningen på bordet. Maler med lys her (eller hva det nå kalles)? Hvis personene spilte på lag i stemning og med oppdekning til 2 ville dette sikkert ha et meget bra potensiale :)
Per Olav
Knut-Inge J.
Her er det lyset det dreier deg om, slik eg ser det. Nesten som ei teater-setting. ''Mens vi venter på.....?'' :-)
Anne Kari Berg K.
Dette bildet forteller en historie. Ansiktene til de to mennene - en ung og en gammel - uttrykker forvirring og resignasjon. Gjennom de rare avdempete fargene understrekes stemningen av resignasjon. Men jeg opplever også scenen som litt surrealistisk...

Jeg er enig i at scenen ville vært bedre om det ikke var ''dekket på'' til tre. Men alt i alt synes jeg bildet er stemningsfullt - og spennende.

Anne Kari
Rune Edvin H.
Dette er vel egentlig ikke en veldig lykkelig historie. Ser ut som om man drikker for å drøye ventetiden på noe morsomt som aldri kommer til å skje. Lysfelingen er helt knall.
Gunnar John C.
Jeg ser to karer som slett ikke koser seg, men et bilde som avgjort forteller en historie. En vag og mangetydig sådan, riktignok, men det anes et fellesskap mellom den unge mannen og fotografen (som også er med, representert v/ glass) via blikk-kontakten, mens han fra forrige generasjon er på sidelinjen. Hverdagens trivia er her i kulissene. Det ligger noe Ibsensk i luften her, synes jeg.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Bente K.
Det er noe ved dette bildet. Det er hverdaglslig og surealistisk på samme tid. Situasjonen er hverdagslig, men lyset og blikkene gjør noe med stemningen på kjøkkenet. Jeg får en kikkerfølelse inn i noe privat jeg ikke har noe med.
Jeg har sett på dett bildet tidligere, og det har festet seg. Slik sett har du oppnådd noe.
Hilsen Bente
André M.
Jeg takker så mye for kommentarer og konstruktive innspill. Spennende at betrakterne ser ulikt på bildets innhold. Bra.
Ole-Kristian T.
Herlig lys og beskrivende stemning i dette bildet. Skikkelig mannfolktreff :)
Lars-Anders M.
Spesiell stemmning du fått frem her. Liker det jeg ser. Ok.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu