Politisk korrekt
I Dublin går det flere slike miljøvennlige ''tråbiler'' med null forurensing. Tenkte den grønne versjonen kunne symbolisere ''grønne verdier''.
Fornøyd med detaljene rundt som skiltet etc. Kanskje litt feil med fotgjengeren som beveger seg ut av bildet, men det gir uansett bildet litt mer liv synes jeg. Spørsmålet er om det funker som et severdig bilde..?
Bildet inngår i albumet Dublin -
 • Versjoner:
 • Versjon #1
  Original
 • Lagt inn: 2008-02-29 18:40:56
  Versjon #2
Utstyr
 • Olympus SP 550 UZ
 • -
 • Blender-
 • Nei
 • AnnetDiverse justeringer i Elements.
 • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_305345} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
lars eliot j.

Hællæ. Stilig sykkel. Har selv valgt ikke å ha bil, noe min datter på 15 synes er tragisk. Tenkte at med en sånn sykkel kunne jeg hentet/brinkt henne . ;=))
Tørr ikke vise henne dette HE he, tøft bilde og sykkel. Hei hei Lars Eliot
Avsluttet .

Morsomt og flott fra Dublin Jon.

Foretrekker enern. Liker fargene.

Hallo fra Eivind.
Gjermund H.

Dette funker absolutt for meg :o) Liker godt fargene i versjon 1, men liker også tanken din i versjon 2

Gjermund
Avsluttet .

Hei:)
Følger absolutt tankegangen din her:=)!
Du nevner mannen som er på vei utav bildet, men jeg synes akkurat DET gjør veldig mye for selve bildet! Regler kan brytes og det er dette et godt eksempel på. Man får da tankene i sving og kan gjerne fabulere rundt denne personens tanker, mål osv. Man vet ikke hva som er utenfor bilderammen:=) Det skaper en spenning rett og slett.
Videre måtte jeg jo trekke på smilebåndet av mannen som trolig hoster? Enda et eksempel på forurensning og allergier feks? ( selvsagt kan han ha fått en forkjølelse...men det høres så kjedelig ut) Så hvorfor ikke trekke det litt ut og sette ting på spissen?:=) passer godt til temaet iallefall.
Flotte mettede farger, et bilde med absolutt liv og dynamikk. bevegelsesuskarpheten gir også spenst.
Synes dette er utrolig spesielt bilde, og det er virkelig severdig!! Flott teknisk og i tillegg pluss for budskap! Med vennlig hilsen Mari
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu