FISKEMÅKE
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger193
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_305537} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Reidar N.

Her har du fått fram bevegelse både opp/ned og framover. Bølgande fine linjer og god ''kunstnerisk'' effekt . Bra!

Reidar
ketil o.

Hei!
Fin komp/utsnitt. Behagelige farger. Panoreringen fungerer i alle fall slk at en får fartsfølelse her. Liker de bevegelsesuskarpe vingene. Men hadde nok klart foretrukket hodet noe skarpere her. Men vet at dette er mere en vanskelig,så bildet som helhet fungerer absolutt for meg.
Et spørsmål når det gjelder panorering,bør eller skal hodet være skarpt?
Mvh:
ketil
Robin J.

Takk for kommentarer. Til ketil: Om hodet skal være skarpt avhenger av situasjon og bilde. Alle ''roper'' etter skarpt hode. I mange tilfeller ønsker JEG det motsatte og tar bilde deretter.
Men det var nå bare mine tanker. Mvh RJ
Svein B.

Skal si det er krevende øvelser du deltar i om dagen Robin, disse panoreringene er ikke akkurat lette å få til. Jeg synes du har mye bra i flere av dine- ja, imponerende mange av dine panoreringer er veldig bra. Men her er du litt uheldig med refleksene i vannet som danner tre vertikale bånd, nesten som ett gangfelt for måka. Måka synes jeg er ganske bra- men den ville nok kommet langt bedre til sin rett med en bakgrunn uten disse vertikale båndene. Synes jeg.

Mvh
Svein B
ketil o.

Hei igjen Robin!
Har tenkt litt på akkurat det med hodet. Prøver selv fortvilt å få panorert storskarven:) Har selvsagt ikke lykkes ennå slik at jeg kan si meg fornøyd. La ut et bilde på en annen fotoside,fikk vel 14 kommentarer hvor alle påpekte at det var mislykket siden ikke hodet var skarpt. Prøvde å spørre under det aktuelle bildet om det var noen ''regel'' for at det måtte være skarpt,men fikk ikke et svar,he,he. Veldig interessant det du nevner om at det handler om situasjon og bilde. Synes egentlig det høres logisk ut.
Mvh:
ketil
Robin J.

Svar til Ketil:Det at du ikke fikk noen svar sier vel sitt om de som kommenterte:)De fleste slengte nok ut en standardkommentar uten noe mer refleksjon. Personlig er jeg helt åpen for form og utrykk ved denne type fotografering. Med lukkertider ned mot 1/20 - 1/2 sek må fuglen komme rett mot dersom du skal ha noen sjanse til skarpt hode og selv da skal du ha sinnsyk flaks. Mvh RJ
ketil o.

Robin!
Godt å høre:) En ting er å ''fryse'' fuglene med rask lukkertid,en annen ting er å panorere dem med motsatt lukkertid. Tror jeg deler din tankegang her.
Ha en fortsatt fin lørdagskveld.
Mvh:
ketil
Håvard S.

Hei Robin!

Bilder som egentlig ikek ble bra, kan jo bli veldig kunstneriske!
Synes bildet gjør seg veldig fint...
Vil gjerne se det også i lengdeformat.

Mvh. HåvardS
Mari W.

Vakkert! nydelige linjer, bevegelse og farger.
Viggo Strand K.

Kjempestilig og abstrakt bilde Robin. Dette synes jeg var helt elegant.

Viggo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu