Voksen og ung kongeørn
Tatt fra ørneskjulet til Ole Martin Dahle i Flatanger.
Bildet inngår i albumet Norske fugler -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger567
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_306078} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Finn M G.
Nå har ikke jeg for vane å kommentere fuglebilder, men: Dette er nemlig et bilde som har flere kvaliteter enn det å kun skulle dokumentere. Det gir noe mer, noe som er vanskelig å sette ord på, det spiller på det visuelle, på fantasien. Liker at ungfuglen er såpass uskarp, det gir bevegelse i bildet.
Synes at dette er et av de bedre fuglebildene jeg har sett på en stund, men er ikke helt fornøyd med komposisjonen, den kunne vært mer spennende: Etter min mening er det den flygende ungfuglen som er hovedmotivet og slik det er nå er det litt for lite luft mellom kloa og høyre bildekant. For å bevare det kvadratiske formatet hadde du da kunne tatt med litt mer i underkant av bildet. Vet ikke hvor mye du har beskjært det opprinnelige bildet men det hadde vært morsomt å fått sett en alternativ beskjæring.

mvh
Finn Magne
Eyvind R.
Takk for flott og innholdsrik kommentar, Finn Magne. Jeg er enig i dine betraktninger mhp. på utsnitt. Utsnittet ble som det ble fordi det ikke var mer å ta av til høyre og nedad.
Kjell G.
Så flott med to ørner og litt action!

Jeg kjenner meg igjen - ikke bare på furustammen til Kai Jensen, men også på hvor trangt det ble på brikken når noe uforutsett skjedde og mer skulle være med i bildet enn først planlagt.

Det synes jeg du kom bra fra. På den ene siden ønsker man seg mer luft til høyre, men enda mindre hadde man ønsket seg avkappet fot og nebb.

Bra kamerahåndtering dette, Eyvind!

mvh kjellg
Eyvind R.
Takk for en veldig god kommentar, Kjell. Du beskriver forholdene rundt opptaket veldig nær det jeg opplevde og tenker om det.
Håvard S.
Hei Eyvind!

Et flott bilde av ørnene.
Liker kontrastene mellom de to. Dene ene er sammenkrøket og virker liten, mens den andre er i fullt vingespenn og ser gigantisk ut.
Snøen daler tett og skaper et flott uttrykk som passer godt til kongeørnene.
Kanskje snøen kunne vært dempet litt?
Uansett et bilde som gikk hjem hos meg.

Mvh. HåvardS
Eyvind R.
Takk for gode betraktninger, Håvard.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu