7. Mars - Vind i pelsen #2
Nok et bilde fra meg i dag, for å høre deres mening. Personlig liker jeg begge bildene like godt, men hva synes du?
Ok+. Liker skarpheten, fargene og bakgrunnen.
Utstyr
  • 1D mk.II
  • 300/4L IS
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeISO 1600 - RAW
  • Nei
  • AnnetOpptak gjort håndholdt med IS. Eksponeringskompensasjon på +0,7EV er brukt. Det er ikke fjernet støy i bildet, og det er ei heller oppskarpet. Dog er det i sin enkelhet konvertert fra RAW til JPEG, og redusert for web.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_306529} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ole-Kristian T.

Hei Marcus, av de to bildene synes jeg dette er best, liker det tette utsnittet, selv om jeg synes kuttet av det ene øret er uheldig. Spennende farger på katten, særlig i øynene. Kanskje du burde brukt mindre blender for å få hele fjeset skarpt? Det viktigste er øynene, de ser skarpe ut, men hva med nesetippen? Blikket er våkent og fint, søt katt :)
Marcus V.

Hei, og takk for kommentar Ole-Kristian!

Jeg liker også det tette utsnittet, og skarpheten på øyet. Utrolig med liv der, som en egen verden. Øre-kuttet er nok litt uheldig ja, men likevel vil jeg beholde det tette utsnittet. Kanskje noe mindre blenderåpning, ja, men som du ser i informasjonen jeg har opplyst har jeg veldig lite å gå på mtp. lukkertid og ISO. Lukkertid lengre enn 1/60 ville nok gitt uskarpe deler i bildet, og ISO høyere enn 1600 ville gitt mye støy.

Jeg kan også legge til at bildet ikke er beskjært, oppskarpet eller støyfjernet. Kun konvertering fra RAW til JPEG med mer enn mindre automatiske innstillinger er brukt.
Kari B.

Selv om jeg ikke har videre peiling på tekniske detaljer og ting og tang vil jeg likevel si noen ord om dette bildet. Dette bildet fanget blikket mitt med en gang, katten har et våkent blikk, og de grønne øynene kommer virkelig godt frem. Dette er et flott bilde som viser katterasen på en fin måte!

Mvh Kari
Arnold H.

Hei
Et utruleg artig bilde dette, ja. Fargar og blikk fangar iakttakaren veldig. Elles er eg einig med Ole-Kristian i det med øyret og nasetippen, men forstår at du hadde lite å gå på. Personleg synes eg kanskje det andre bildet med vind i pelsen er minst like bra.
Avsluttet .

Utrolig fint bilde. Skarpt og fint, utsnittet funker bra og fargene er bare imponerende! Nydelige øyer:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu