Trondheim!
Liker det, en annerledes framstilling av Trondheim.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon Nikon 35mm F2,0 AF-D
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/10
  • Filmtypeiso 100
  • Nei
  • Annetstativ ble nok brukt, gikk i stykker gjorde det også...
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_306763} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ole-Kristian T.

Veldig bra presentasjon av en del av Trondheim dette, synes jeg. Legger spesielt merke til de klare, gode fargene på husene. Fint med et lite rødt, menneskelig innslag ved vannkanten der nede. Veldig fin farge på vannet også, som har fine krusninger som skaper liv og mønster. Synes dette var flott :)
Turid L.

Skarpt og fint bilde fra
Trondheim.
Liker veldig godt de forskjellige
fargene husene har.

mvh Turid
Dag I.

Hei Martin

Flott bilde fra bryggene og det gamle Trondheim. Fargene er veldig bra og jeg liker komposisjonen.

Hilsen
Dag
Anita K.

ikke for å være slem, men dette bildet virker litt overmettet i fargene. vannet toner i magenta i stedet for blått blant annet. ellers så det ut som en herlig formiddag i trondheim. en skjønner at det er vårsol og kaldt i været av å se på bildet.
Martin M.

Takk for kommentarene!

Anita; Du er ikke slem, og jeg ser at fargene på vannet er noe spesielle og lite ''troverdige'', men det verste er at akkurat fargen på vannet trolig er den fargen som er gjengitt best... Og jepp, vårsola er i ferd med å gå ned her. Noe som skaper skygge i fra bredden der jeg står og trolig gir vannet den noe lilla/blå fargen.

Ole-Kristian; Jeg er helt enig med deg! Personen nede ved vannet tilfører bildet noe mer, tenkte faktisk ikke på det før jeg leste kommentaren din, men det stemmer godt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu