Tundrasnipe
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger281
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_306823} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Nina E.
Flott bilde med enkel og fin komp. Fuglen kommer til sin rett der den vandrer bortover med det karakteristiske nebbet i profil. Gode farger, bra detalj-gjengivelse. Mvh Nina :o)
magnar p.
flott bilde av tundrasnipa der den går bortover i det blå vannet, skarpt og fint
synes jeg!
mvh. magnar.
Kjell Sigurd S.
Fint artsportrett. God skarphet og en herlig dyp blåfarge. Teksten forstyrrer.

Kjell S
Pål E.
Hei,

Veldig flott gjort, dette. Enig i at signaturen kan vekk

mvh
Pål
Jan Inge K.
Meget bra portrett, dette. Skarpt og med fine farger...
Roar K.
Er visst på vei til noe med sjumilstøvler denne her. Skarpheten sitter vel også sånn noenlunde. Som sedvanelig med hvite felter på fugler ligger du på grensen når det gjelder utbrenthet. Jeg ville isolert det hvite, gått til shadow/highlight, dratt ned shadow til null for så å dra på highlight for å se om det kunne være mulig å få litt mer tegning i det lyse og hvite. Tror så absolutt du har en sjans her. Ellers er det jo et fint fuglebilde. Sjøl har jeg så langt aldri lykkes å få skikkelig treff på snipene her borte i Goa i India hvor jeg holder til om vinteren. Men en dag kanskje?

Roar
Eyvind R.
Takk for kommentarer, de tas til etterretning...
Arne Ø.
Herlig bilde.. Hvis Michael Jackson var en fugl ville han nok gjort moonwalken ca sånn.
Ketil K.
Fint artsportrett av den vel etter hvert rel. sjeldne krumnebbede snipen. Godt innfallslys, bra kamerastandpunkt. Lyse partier er ikke utbrent på min skjerm. Tekstfargen kan harmoniseres noe med blåfargen bak. Godt gjort å komme så nært på!
ketil o.
Hei!
En fin komposisjon/utsnitt. Skarpheten er god. Liker lyset i bildet. Bakgrunnen står fint til fuglen. Når det gjelder det hvite partiet,er det ikke utbrent på min skjerm heller,men det er nok litt i grenseland. Velkomponert og severdig.
Mvh:
ketil
Eyvind R.
Takk for gode kommentarer fra Arne og Ketil x 2.
Carsten A.
Bra artsportrett, enig med KSS i at signatur i bildeflaten er noe negativt. Ellers meget pent presentert, forslag om en annen presentasjon her er jeg redd ville føre til noe som er svakere enn dette. Både detaljgjengivelse og toneforløp sitter som det skal.

MVH CA

Eyvind R.
Takk for fin kommentar, Carsten.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu