---
Et liv - et lite glimt av tid mellom to evigheter. Thomas Carlyle
Bildet inngår i albumet Abstrakt - Mine abstrakte uttrykk
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger332
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_306895} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .
Nydelige linjer og farger.
Fint abstrakt bilde:-)
Hilsen Tone!
Odd E. k.
God kveld Liv!

Dette var rene kosmos igjen, der formen på det abstrakte minner meg mye om våre gassplaneter ute i rommet. Flott lys som fint er med på å fremheve fargene og den fine formen (bølgene) i motivet. Liker godt helheten i bildet og den flotte komposisjonen sammen med utsnittet. Flott formidlet Liv!

Ha en fin søndagskkveld!

Mvh

Odd E.
Liv F. D.
God kveld til deg Tone og til deg Odd!
Mange takk for hyggelige tilbakemeldinger på bildet. Trivelig at det falt i smak.
mvh
Liv '')
Øyvind A.
Jeg får ikke noe særlig ut av dette. Jeg opplever verken formene eller fargene som særlig pirrende.
mvh
Ø.
Ole-Kristian T.
Enig med Øyvind her, hele uttykket blir for svevende, mangler substans. Jeg synes også bildet består av to helt forskjellige uttrykk som ikke fungerer sammen (nederste del og øverste del). En konkret ting ang. komposisjonen er buen som havner akkurat øverst i venstre hjørne, dette er uheldig, gir et statisk inntrykk. Det jeg synes er fint, er blåfargen i den nederste delen, og lyset som spiller i den øverste delen :)
Svend Wiig L.
Hei Liv!

Fine farger og linjer her som passer til hverandre i bildeflaten!

Ok dette Liv!

Mvh Svend
Liv F. D.
Hei Øyvind og hei Ole-Kristian,
mange takk for kommentarer til bildet. Veldig fint at dere sier hva dere mener. Det er hva vi lærer av. Da jeg la ut bildet her på kritikken var det fordi jeg syntes det var veldig Abstrakt, enkelt og greit. At dere ikke får så mye ut av det er helt forståelig og OK for det er jo ingen ting. Men selv om det er ingenting så fikk jeg selv assosiasjoner til de ytre sfærer, litt nordlys, himmelhvelvingen osv. Alt kan jo tolkes forskjellig, det kommer helt an på øyet som ser.
Hei til deg også Svend.
Mange takk for kommentar. Trivelig at du mener noe om bildet mitt. Det setter jeg pris på.
En fin søndagskveld til dere alle!
mvh
Liv '')
Chr. G.
Det er vel ikke mangel på ting som gjør at noen (inkl. undertegnede) ikke får så mye ut av bildet. Abstrakte bilder som forestiller ingenting kan godt være fascinerende, severdige og vise seg å ha fullt av innhold. Et lite snev av velplassert skarphet, kontraster, distinkt form osv kan være enkle, men effektive virkemidler som kan få selv ingenting til å bli til noe selv om det fortsatt framstår som ingenting (sic!). Fargene er i og for seg tiltalende her, men jeg savner en liten snert av ett eller annet. Litt slapt altså.
Liv F. D.
Hei Chr.
Mange tusen takk for utdypende kommentar. Det setter jeg pris på. Jeg forstår hva dere mener etter at jeg åpnet bildet på storskjermen min. Det er helt riktig at dette er et slapt bilde uten noen substans. Jeg var nok litt dum som kun redigerte dette på min bærbare MAC, men på den lille skjermen så bildet veldig fint ut. Jaja, får nøye meg med at fargene var ganske fine da. =)

mvh
Liv '')
Roar K.
Stort sett er abstrakt like eller ikke like. Jeg jobber mye abstrakt selv så jeg forsøker alltid å se om her kunne være noe. om det er ting som kunne vært gjort anderledes for abstrakt er mer fantasi, bilder i drømmenes rom hvis du forstår hva jeg snakker om. Ofte spør jeg meg selv om hva ville jeg gjort her hvis det hadde vært mitt bilde?

Her ser jeg krummingen av en klode, planet om du vil øverst. Den halvdelen nede av bildet som er preget av støy ville jeg bluret ut. Et lite kutt i toppen av bildet bør gjøres da du har en linje som går direkte ut i det øvre venstre hjørne hvilket ikke er bra hverken for komp eller perspektiv. Muligheten er jo tilstede for å rotere bildet en tanke mot høyre. Nå har jeg tenkt litt høyt her. Det er ditt bilde. Det er ikke riktig at jeg skal blande mine teknikker inn. Jeg forsøkte bare å komme med noen innspill som kan gi deg ideer til å komme videre for som Terje Tysland så sant sang det: ''LIvet er spanta og kjøl. Resten er mosaikk som du må gjørra sjøl.''

Roar
Hans-Jørgen H.
Go kvellen der ute Liv!

Can you hear me?
Eventyrskogen speaking....
Du fortsetter din romekspedisjon ser jeg.
Makan til dristighet og eventyrlyst skal man lete lenge etter.

Antar dette er et snittfotografi av den midtre av Jupiters måner.
Et sensasjonellt skue som jeg digger.
Farvespill, mønster og geometriske uttrykksformer er meget spennende.
Har sans for slike abstrakte og fjerne blåner, da det formelig løfter min fantasi....
En 6-er på galakseskalaen, samt en smultringos som venter på kjøkkentrappa når du engang kommer hjem (om ikke skjæra har tatt den....)
Tyrin
Liv F. D.
Hei Roar. Mange takk for hyggelig kommentaar og forslag til forbedring av bildet. Det skal jeg forsøke på så snart jeg har tid. =))
-------
Hei Hans-Jørgen, og tusen ganger takk for smultring-godis til lunsj i dag. Den smakte kan du tro! Joda, jeg har kommet ned på jorda igjen og nyter akkurat nå min yoghurt i lunsjen og så smultring til dessert! Dette varmet i styggevært. Kjempetrivelilig at du likte bildet da. Som nevnt i tidligere kritikker her så er jo smaken så veldig forskjellig. Noen liker et bilde og andre ser ingen ting. Sånn er vi laga!
En flott dag til deg!

mvh
Liv '')
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu