Please...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-03-11 01:40:30
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikon 50mm f/1.8D
  • Blenderf/8
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • Annet2 stk SB-800
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_307225} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Anne Kari Berg K.

Herlig hunde/menneskebilde, uttrykket på valpen er helt konge. Morsom komposisjon. (Huff er det en kamphund, tro?)



AK
Andre B.

Meget flott bilde, Frank. Veldig behagelig lys og ingen utbrente partier i det hvite, og flott sortfarge på bukse med lite gjengrodde partier ellers. Godt eksponert.
Skyggene på gulvet er med å skaper liv, men skyggen på veggen kunne kanskje ha vært fjernet med en ekstra blitz, da det ikke tilfører bilde noe. Synes jeg da.

:-) Dette er vel verken en ''kamphund'' eller en valp, men (kanskje) en Staffordshire tispe?
Frank A.

Tusen takk for fine kommentarer. :-)
Var litt i tvil om den skyggen jeg også. Tok den vekk elektronisk og la ut en ny versjon. Ønsker meg en blits til, men de er så dyre. Må vente litt. Kan jo ikke ta helt av heller. :-D

Kamphund??? Hehehe... test den kommentaren på Hilde. Athene er snill som et lam, utrolig sosial og smart. En staffordshire bull terrier som du sier Andre.

mvh FrankA
Amund Blix A.

Ja, en Staffordshire bull terrier er en engelsk rase og kan ikke sammenlignes med Amerikansk Staffordshire bull terrier (såkalt Amstaff) eller den beryktede Pitbull. Av de jeg har truffet , er de snille som lam og kjempeglade i barn, virkelig flotte hunder.

Til bildet må jeg si at jeg personlig misliker sånne oppkonstrurte kalde studiobilder som dette.... Blir alt for FAME for meg..

Mvh

Amund
Anne Kari Berg K.

OK, jeg tror deg på at den er snill...

Har selv nå en liten, ertete bichon frise-gutt - og vi blir stadig skremt av aggressive rottweilere, scvæfere og amstaffer. Noen av dem har til og med vært løse.

Når det gjelder bildet er jeg enig i at det er fin og dus belysning. Men det er hunden med det morsomme ansiktet som gjør dette bildet; en fin modell som sikkert gjør seg i ulike settinger.

Anne Kari
Marit O.

Herlig utrykk på hunden,den har virkelig et spørrende blikk her.
Mvh Marit
Hilde A.

Kamphund? Ærlig talt, en kamphund er hunder som er trent til kamp! Dette er en staff av ypperste klasse, hehehehehe. Beste familiehunden man får tak i!
Elsker dette bildet av peneathene!
Avsluttet .

Hei
Jeg synes bildet er helt toppers:) Synes utrykket til hunden er så flott.
Har sett på de andre hundebildene dine. Og for å si det enkelt. Dette kan du!
Mvh
Eva
Linda Elise R.

Nydelig bilde og denne hunderasen er bare helt herlig.
Frank A.

Hei Linda. Ja, det er en herlig rase. Skikkelig artige og tillitsfulle. Hun ligger ved siden av meg nå og snorker oppå 5 puter hun har dandert i en stabel. På den andre siden ligger datteren som er litt "blond" men til å spise opp. :-) Utslitt etter en hel dag ute.
mvh FrankA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu