Solnedgang over Hong Kong Island
Justert noe på fargene (litt mer rosa skjær enn det opprinnelig var)
Utstyr
  • Canon EOS 40 D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHåndhold i en båt... Veldig ''dis'' pga forurensning
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger238
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_307788} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Kjell F.

Flott stemningsbilde. Skulle likt å sett dette i høydeformat hvor du kuttet slik at båten og sola kom i det gyldne snitt. Fin glød du hadde lagt til bildet.

Kjell
Yngve Sem P.

Enig med Kjells kuttforslag. Forøvrig stemningsfullt og fint, men jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg liker kontrasten fra gammel skute til moderne by, selv om jeg vanligvis har sansen for slike bildemotiv. Et rent bilde av båt og sol, hadde vært vel så bra her, synes jeg :) Kledelig rosa.
Monica J.

Hei Kjell og Yngve.
Hyggelig at dere likte bildet. Det var en fantastisk stemning her denne dagen. Den tykke disen av forurensning og eksos lå tykt over Hong Kong stort sett hele tiden. Da solen begynte å gå ned, gav dette ett flott rosa skjær over hele byen. Det var ett yrende liv av store, små, gamle og nye båter om hverandre. En tur hit anbefales på det varmeste! Fantastisk opplevelse!
Ha en strålende påske :)
Mvh Monica
Pål E.

Hei,

Nydelig og fortellende bilde!

hilsen Pål
Truls L.

Flott bilde med fin stemning. Fin kontrast mellom den moderne byen og den gamle båten. Prøvde å lage et høydeformat av bildet hvor jeg kuttet fra den spisse bygningen på venstre side og til midt mellom de to øyene bak båten. Syns ikke det ble så gale, men det er et flott bilde slik som det er også :)

Mvh Truls
Åsmund Holien M.

Fine farger, men jeg synes at høyresiden blir litt for ''tom''. Jeg vil gjerne se en verson med Kjells crop-forslag:)
Monica J.

Hei Pål, Truls og Åsmund.

Takk for tilbakemeldinger. Får se hva jeg får tid til i løpet av helgen. Har en del andre versjoner også, så skal få lagt ut et annet bilde eller en ny croppet versjon av dette.

Mvh Monica
Wenche J.

Hei Monica
Et meget godt bilde. Støtter Kjells forslag til kutt. Jeg har alltid ønsket å dra til Hong Kong og har panlagt en tur ut i neste år. Dette bildet gjør at jeg gleder meg enda mer:):):)
Mvh Wence
Karl-Johan V.

Vakkert!
God helg!
Monica J.

Hei :)
Takk for kommentarer igjen folkens.
Wenche: Har du mulighet BØR du reise! Jeg skal tilbake!!! Var der på jobb, men kunne godt tenkt meg en tur til i nærmeste fremtid på ''privaten'' også. Gi meg en lyd om du vil ha noen tips når turen din nærmer seg... Jeg kan sende deg en mail.

Karl-Johan: God helg til deg også :)

Mvh Monica
Jorunn L.

Hei Monica
Kjempekjekt å få sjå reisebilda dine. Dette likte eg best med kontrasten mellom den nye arkitekturen og den gamle båten. Nydelege fargar og sol som prikken over i-en.

JorunnL
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu