Kvinandflukt
En får dessverre sjelden i pose og sekk når en fotograferer fugler i bevegelse. Her ble motivet litt bortvendt. Og det var synd, for fokuset satt. Håper likevel bildet fremstår som severdig
Bildet inngår i albumet Norske fugler -
Utstyr
  • D300
  • 300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger341
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_307811} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Ole-Kristian T.

Jeg synes den lett bortvendte posituren her var helt flott jeg, nebbene og det ene øyet er jo synlig på begge og det er det viktigste synes jeg. Stilig at de flyr så tett, og kompet sitter som et skudd. Dessuten er det flott kontrast mellom kontrastfargene på fuglene og den duse fargen/ uttrykket på sjøen i bakgrunnen. Meget bra synes jeg :)
Truls L.

Syns dette var et flott bilde av kvinendene. Fin skarphet og fine naturlige farger. Ikke lett å få til dette, for de flyr jo så utrolig fort. Ser ut som om kvinand-dama viser vei, og da har ikke hannen noe annet valg enn å følge etter :)

Mvh Truls
Pål E.

Takk for kjapp respons, Truls og Ole-Kristian. Teleoptikken som er benyttet gir ofte den effekten at den fortetter motivet (selv om disse faktisk flyr ganske nær hverandre). Hunnen viser vei, ja, sånn er det jo.

hilsener fra Pål
Avsluttet .

God kveld

Meget flott bilde av kvinandflukt.Utrulig flotte farger og skarphet.Liker godt nebba og øynene til fuglene.Godt plasert ved siden av verandre.God komp og eksponering.

God fotohelg.

MVH
TGM
Marcus V.

Hei!

Bra bilde av kvinendene i flukt dette! Fokus plassert riktig og bra skarphet. Uheldig med vinkelen (det ble litt for mye bakfra). Ellers ingenting å utsette på dette.
Håvard S.

Hei Pål!

Dette heller mer mot tandemflyging enn synkronflyging!
Lekkert bilde og god panorering.
Godt teknisk utført.
Synes også at posituren, litt sånn vendt bort var fin.

God helg.

Mvh. HåvardS
Tove H.

Flotte fugler, disse kvinendene! Jeg synes ikke det gjør så mye at de flyr fra deg, vi ser jo godt hodene og øynene. Hodene ser nesten litt plysjaktige ut, med gule knappeøyne. Fllott panorering og et svært severdig bilde!
:)Tove
johnny leo j.

Dobbeltdekker..

Imponerende skarphet og flotte farger. Synes imidlertid att slike ''fryste'' bilder blir litt kunstig. Synes litt bevegelse hadde gitt ett enda mer spennende bildet.

Flott fanget og teknisk topp, flott kontrast.

Keep up the good work.

Mvh Johnny
Lene Zaria H. A.

Snakk om samkjørt flyging! Herlig skarphet!

Hilsen Lene
Pål E.

Tusen takk for nye kommentarer. Er langt på vei enig med deg, Johnny. Men fuglefotografering er en disiplin vi først må lære oss og dernest sprenge innenfra. Talende nok kommer de mest originale fuglefotoene gjerne fra dem som også behersker mer tekniske bildevarianter. Så har du jo alltids dokumentasjonen som argument ...

God fotohelg! Pål
Thorbjørn R.

Flott fanget av endene i fin, gjentakende form. De blir kanskje litt vel tett på hverandre. Teknisk fint utført.

Mvh Thorbjørn
Odd E. k.

Hei Pål!

Et meget flott bilde av fuglene i velkjent flukt. Likte godt formasjonen der de ligger tett innpå hverandre under flukten. Nydelig positur der en lett kan skille paret fra hverandre. Flott skarphet og et fint lys inn på fuglene. Fotovinkelen er også fasinerende, der en fint får frem fuglene fra siden og i samme høyde. Den grå vannflaten skiller fint fuglene fra bakgrunnen.

Anbefales!

Ha en fin påskehelg!

Mvh

Odd E.
Marit O.

Hei Pål!
Fint driv over dette og artig at di flyr fra deg og så tett på hverandre,
du har jo fått med deg det viktiske og det er hode og øynene,du har også ganske gode detaljer i di mørke partiene på fjærdrakten,så dette syntes jeg er fint eksponert!

Marit
Arvid B.

Joda, meget severdig dette, Pål! Synes du har fått til to ender i synkronisert flygemønster her, hvor begge er veldig skarpt tegnet. Utsnittet er akkurat som det skal være - kan hende det hadde blitt bedre med endene i en annen retning - men dette var virkelig bra likevel. Kvinanda må jo ha noen av tøffeste øyne blant de norske fuglene?

Påske hilsen fra

Arvid B
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu