MC-babe
Likte kontrasten mellom den sarte kvinnehuden og det røffe verkstedet. Litt rotete bak bakhjulet kanskje, men synes det hørte med.
Utstyr
  • Nikon D 80
  • Sigma 18 - 200
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTo studiolys oppunder taket på hver side i ca 30 gr. vinkel. Dempet ned bakgrunnen litt i PS, og klonet bort noe forstyrrende rot.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_307882} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Einar N.

Hei

Først må jeg få si ''FET SYKKEL''.

Når det er sagt, så må jeg desverre også si at dette ikke helt funker for meg.
Synes ikke å få noen følelse av verksted, snarere et stuegulv eller no. Synes rotet er forstyrrende og at det ikke tilføyer bildet noe. Pen jente for all del, men det blir litt for klisjefylt for meg dette. Skal noe slikt funke for meg må det dessuten være mye mer glam i bildet, og det krever nøye planlegging og komposisjon. Blir litt for mye hjemme hos meg over dette, og gir en følelse av at dette er et bilde for en kontaktannonse på Blink eller no. Sorry.

mvh
Einar
Andrés O.

Hei Einar.

Sykkelen ER fet. Det var jo meningen at bildet skulle være klisjefylt da. Er enig i at rotet forstyrrer litt og at det kanskje er litt for lite gjennomtenkt, men trodde ikke det var så ille. Synes ikke komposisjonen og bildet ellers er så verst selv. MC-klubben bildet ble tatt i blir sikkert smigret over at verkstedet deres ser ut som et stuegulv ''hjemme hos meg'' da. Takk for ærlig og konstruktiv kritikk, Einar.

- Andrés
Jan Erik E.

Enig med Einar her.En annen vinkel hadde å gjort seg her.For utgangspunktet er det beste her.Fet sykkel og ikke minst en vakker modell.Mener ikke bildet er dårlig på noen måte,men kunne vært utført på en annen måte.Så prøv igjen er du snill.Mvh JEE
Avsluttet .

Fet sykkel og modell. Location kunne vært bedre.
Hilsen JFR
Tommy J.

Hei
Det er jo alltid øyet som ser, men tanken bak styrer også mye av oppfattelsen av HVA man ser. For meg er dette et bilde av ei DAME punktum (flott sådan). Jeg skulle absolutt ønske at sykkelen kom mye bedre frem slik at det kunne bli litt kontrast (balanse??) mellom modellen og sykkelen. Kanskje bare hvisse deler av både sykkel og modell??

Tommy
Are-Martin S.

Fin dame og fin sykkel, ikke lett å yte begge rettferdighet her. Her er det dama som kommer best ut av det. På sykkelens vegne er det litt synd, det er ikke så mange som kjører Triumph med ''flinta-motor'' lenger.

Jeg stusser litt over beskjæringen du gjort. Siden du allerede har tiltet kameraet, kunne du vel like gjerne ''tatt den helt ut'' og plasser fram og bakhjul i hvert sitt diagonale/motsatte hjørne i søkeren? Da hadde du unngått å kutte i hjulene slik det er nå.

Hudtonene er fine, og jeg liker den lille detaljen på BH-en med Union Jack på. Det kler en engelsk motorsykkel.


Andrés O.

Takk for konstruktive kommentarer. Skikkelig fet sykkel er det, men skal innrømme at jeg konsentrerte meg mest om dama. I ettertid må jeg si meg enig i det dere sier om location, vinkel og beskjæring. Må vel få huket tak i dama å ta en sesjon til.

- Andrés
Aina T. S. K.

Hehe. kom plutseli på at du skull legg ut bilde ja;) arti me litt kritikk på d da;P men vi kan jo prøv ijænn vi???;););)( ...synd æ kvitta mæ me både karn å sykkeln da...:Phehe)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu