Fiskeperspektiv.
Når man fotograferer andefugler er det viktig med et lavt standpunkt. Men mkIII'en suverene værtetting går det fint å følge ærfuglen på en liten bunn-undersøkelse...
En liten kuriositet :-)
Bildet inngår i albumet Fugler -
Utstyr
  • Canon 1D mkIII
  • Canon 16-35mm f/2,8 L USM
  • Brennvidde16mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/250s
  • Filmtyperaw 1000
  • Nei
  • AnnetEv +0,7
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriUndervannsbilder
  • Lastet opp
  • Visninger788
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_308554} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Terje S.

He,He den var god Stian. Polarisasjonsfilter eller kamera plassert i ett akvarium.


Terje
Robin J.

He,He han på Steinkjer har gjort en god jobb og du har lykkes veldig bra. Gratulerer med flott og spennende bilde. Mvh RJ
Monika Frisvold V.

Kreativt..å nyskapende er du :)
Likte dette...
Ha fortsatt kreative påskedager....
Hva med påskeharen..klarer du den?
mvh monika
Kjartan T.

Morsomt Stian, ikke 100 prosent vellykket, men du scorer høyt på orginalitetet. Dette er altså et ekte undervannsopptak av ærfugl for de som tviler.

Her er det foresten mange muligheter til nyskapende bilder med mange fuglearter. Ser at jeg skal ha med meg båskjell når jeg skal bruke min undervannspose:-)
Stian H.

Takk for det!

Nei da, er nok litt mer avansert enn å dytte kameraet ned i sjøen. Har fått lagd meg en selvkonstruert undervannshusdings, og dette var mest ment som en test.

Er nok enig Kjartan, ikke i mål med dette, men underveis. Jeg ser selvsagt store muligheter i dette også, så får vi se om det slår til...

For å trekke all tvil til side; dette er tatt under sjøen i straumen, av vill fugl. Slett ikke så enkelt som jeg hadde trodd:-)

Morro var det, og det er jo det viktigste!

Stian
Terje S.

Du er en liten luring Stian. Tenkte meg at du hadde fått laget deg ett mini-akvarium å ha kamera i. Blir mye spennende fisk og fuglebilder tenker jeg. For ikke å snakke om dykkende ekorn.


Prøvde å ringe deg i sted men ingen svar. Helt grei dag i skjulet. Hauken satt på åte kl 0545 men jeg greide å komme meg inn i bua usett. Problemet var at den ble jaget av Kongeørna en halv time senere. Fikk noen helt greie ørnebilder men ikke noe banebrytende eller noe vi ikke har sett før.

P.s Skulle hatt akvariumet ditt i dag. Måte nesten måke snøblenderen ved ett par annledninger.


Terje
Vegard L.

Flott at du søker nye veier Stian. Interessant. Lykke til med dette. ikke i mål men bra start.
Vegard
Terje S.

Ett lite tips mens jeg enda husker det. Vist du kjøper det programmet som viser live hva kamera viser kan du styre kamera fra din bærbare pc på strandkanten. Muligheten blir enormt stor som f.eks når Fossekallen dykker å du sitter på elvebredden å ser live hva nasjonalfuglen gjør under vann.

Eller F... dere har jo ikke autofokus på live visningen på MK3.


Terej
Tove H.

Stilig tatt og kreativt å bygge sin egen undervanns-fotoboks. Vannet var ikke akkurat klart, du har kanskje kastet uti gakkemat? Blir spennende å se flere bilder fra oppfinnelsen!
Hilsen Tove
Stian H.

Terje, må jo prøve noe nytt! Dykkende ekorn er prøvd, men det ble ikke spesielt bra, de dykker ikke dypt nok!
Du klarer ikke helt gi hauken fred...
Komunikasjonen med kameraet foregår trådløst, uv-huset er hermetisk tett. Må nok forhåndsfokusere og gamble på en korrekt eksponering. Det siste er forøvrig den største utfordringen.

Tove, ærfuglene hvirvlet opp sanden i sin ekstatiske brødkamp, derav partikler i vannet:-)

Stian
Rune N.

Dette var bra!

Blir inspirert av å se bildene dine og lese hvordan du har jobbet for å ta dem! Takk for det!

mvh
Rune
Odd E. k.

Hei Stian!

Et flott bilde av anda under vannet. Flott positur der den kommer svømmende, der blikket speider etter mat på bunnen. Liker godt lyset og den fine skarpheten. Flott mesterlig fanget Stian!

Ha en fin fotouke!

Mvh

Odd E.
Espen B.

Arig og nyskapende bilde ja. Blir spenndende å se hva du får til med det der etter hvert. Men å si at den ærfuglen er vill er vel å dra det litt langt :) Jeg kan strekke meg til ''vill men tam'' ;D Synes forslaget om dykkende nasjonalskatt var bra. Har du motorisert den ubåten din?

mvh Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu