Øyet
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_308597} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Anders F. R.

Et uvanlig aktbilde? Fine, lyse toner, men jeg kunne ønsket meg litt mer kontrast i øyet. Ellers ville jeg kanskje senket den høyre armen litt, nå synes jeg det blir litt rotete over det venstre brystet og i overgangen til venstra arm, om noen skjønner hva jeg mener. Det tar litt for mye oppmerksomhet.

Sånn bortsett fra det er dette bildet påfallende likt et annet bilde som nylig er lagt inn her: bilde nr. 366026, som igjen er svært likt dette: http://photo.net/photodb/photo?photo_id=3983750 og dette: http://www.tomaszewicz.no/dynamisk/galleriet_kunst.lasso?...Records=2.

Dere får gjøre opp dere imellom hvem som var først! Min favoritt av disse er bildet presentert på photo.net.

Mvh afr.
Avsluttet .

Ulempen ved å forsøke å kopiere bildene som Anders allerede har linket til, eller det virkelige opphavet er at om man ikke gjør det bedre enn originalen så faller det igjennom, dette er ikke bedre enn to av de andre versjonene og holder derfor ikke mål..
Lars Erik N.

Som nevnt så er jo dette gjort før, men jeg syntes alikevel at bilde ditt er bra. Fint eksponert og fint mykt lys.

Mvh
Lars
Reidulv L.

Det er helt riktig som det blir påpekt her: bildet som det blir linket til på photo.net har vært inspirasjon for å prøve noe lignende. -og hva så?- har jeg lyst til å spørre. Er alle blomsterbilder, solnedgangsbilder, insektsbilder, barnebilder etc. originale og ''utatt'' fra før? Jeg tror at fotografiet (så vel som de fleste andre felt i livet) ville stagnere om vi ikke lot oss glede, inspirere eller lære av andre. Det kunne ha vært interessant høre folks meninger om dette. (Kanskje burde da dette ha gått på et diskusjonsforum her på fotodotten i stedet?)
Mvh. Reidulv
anne g.

hei reidulv!
kom rett inn i en diskusjon skjønner jeg. synes bildet ditt er bra, me ville skjult det lille av halsen. når man inspireres av andre synes jeg iallefall det er viktig å tilføre motivet sitt eget stmpel, gjøre en vri. var jeg deg ville jeg leke meg ut fra denne posisjonene og lage mange varianter- helt til du finner din vri.siden bildet heter øyet, hva med mer energi og kontrast der, og kutet ut brystene? de tilører etter min mening ikke øyet så mye... mvh anne
Avsluttet .

Bildet ditt er helt greit det...hvis man ikke har sett det på photo.net...
Der er linjeføringene og symetrien i en helt annen klasse...

Men stå på!! Øvelse gjør mester heter det...

T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu