Stikkelsbær-tider
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2002-08-08 11:10:20
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger223
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_30872} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
stian w.
njaaa. ganske kjedelig egentlig.
jeg tok ett ganske likt motiv her om dagen, dvs, en molte.. eller skrives det multe.. eller mulgte.. -) uansett. Jeg kjeda meg på fisketur og knipsa kjedelige ting, men jeg eksprimenterte litt. Jeg dobbelteksponerte. Første bilde var helt ute av fokus, mens nr.2 var helt skarpt. Det ga en spesiell softingeffekt til bildet, som fortsatt var ganske kjedelig egentlig, men det ga liksom noe ekstra. Syntes du skulle prøve noe liknende, eksprimentere litt mer. Det vil nok gi ett mer spennende resultat. Ellers var det fint eksponert, med ålreit fin men godt brukt blender til motivet. Fin ramme og komp også, men fortsatt kjedelig.. for meg hvertfall.
mvhStian
Bent S.
Kjedelig eller ikke. Jeg får ihvertfall lyst på stikkelsbær. Forøvrig er jo bildet helt spesielt beskåret, så bæret ''velter'' jo bildet litt mot venstre... Men, men, tror jeg må på Stikkelsbær-slang nå, jeg...
Mvh Bent
Stig S.
Takker for kommentarer! Stian; joda, ser poenget ditt. Avbildningen av bæret var ikke det viktigste for meg her, heller linjene og naturens flotte farger. Bent; beskjæringen er gjort nettopp for å unngå at bildet ender helt opp i det forutsigbare. Husk at for mye stikkelsbær gir mageknip;)

--ss--
Trine Ø.
Synes ikke dette er kjedelig, flotte farger og fin komp.
TrinePine
Elisabeth W.
Kjedelig er det i hvert fall ikke! Formatet og fargene er fine, linjene i bakgrunnen også. Det jeg gjerne skulle ha sett, var en litt annen plassering av bæret. Har du flere varianter av dette motivet?
Selv har jeg planer om stikkelsbærplukking i hagen til en kollega - nå gjelder det bare å legge igjen kameraet hjemme, ellers tror jeg ikke det blir særlig mye å putte i fryseren.

-- Elisabeth
Erling K.
Nei, dette er ikke kjedelig! Fine farger, men bæret er plassert litt for langt ut til venstre, synes jeg.
Mvh EK
Stig S.
Takker for kommentarer. Har lagt inn en versjon med noe mer luft til v. for bæret, men synes selv denne blir ennå mer venstretung pga. mørke grener.

--ss--
Tom A. T.
Syntes at versj 1 er det beste og mest originale av disse. Liker det litt utradisjonelle utsnittet som er brukt. Den vertikale greina? til høyre i bildet slåss litt om oppmerksomheten, men samtidig er den med å balanserer likevekten i bildet.
mvh Tom T
Carsten A.
For meg er det ingen vesentlig forskjell mellom 1 og 2. Ikke kjedelig, og bra idé, er vel ikke helt vellykket mht. komposisjonen. Litt tung i deler av tonene. Dette lar seg vel videreutvikle - i nytt opptak!
MVH CA
Povl Kjeld H.
Meget fin komp, billedet er ikke kedelig set med mine øjne, synes hovedbilledet er det bedste.
mvh - povl
Stig S.
Takk, takk, takk :-)

--ss--
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu