Tre kors
Bildet inngår i albumet Jesus - Jesusrelaterte bilder
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-03-19 23:25:37
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger410
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_308784} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Heisann Lars-Anders.

Nydelige utlegg fra deg. Flotte farger. Tiltalende.

Liker begge versjonene.

Hallo fra Eivind.
Isar P.

Personlig saa hater eg kristendommen, og alt det den staar for. Men for aa se bort i fra det, og se paa dette bildet paa en kunstnerisk maate, saa syns eg ikke det er noe spesielt som kommer til uttrykk her. Bildet er desverre uskarpt. Korset i midten passet fint inn forran solen, men korset paa siden burde vaert flyttet lengre ifra saa det ikke blender inn med det korset i midten.
Tone A.

Hei
Eit påskebilde med fin symbolikk, kor eg synes at v1 er best. V2 med det vakre ikonet og speglinga er nok for eit bilde åleine.
Det som er spesielt er at det ikkje er 3 enkle kors, men to av korsa heng saman. Dette er budskapet frå langfredag.
Den eine rørvaren angra på det han hadde gjort og sa: '' Kom meg i hug når du kjem i ditt rike!''. Jesus svara: ''Sanneleg, det seier eg deg: I dag skal du vera med meg i Paradis''. Lukas 23.v 42.
Varme tonar og med sola som lyser bak korsa og kastar mørke skuggar frå korsa i det bølga vatnet.
Eit annleis påskebilde flott laga.
God påske!
Helsing Tone

Nils Christian S.

En sterk formidling av Påskedramaet.
Ole Martin T.

vil gjennom dette komme med en beklagesle og en berømmellse. For et av dine tidligere bilder fikk vel så nær slakt som jeg kommer i mine kritikker. Senere har jeg fulgt deg og sett alt som har kommet og uten å kommentere. Det fordi at hver for seg er bildene dine ofte litt oppskjøne og lite stilistiske. MEN.... Når jeg etter hvert har fått være så heldig å følge deg en stund ser jeg at det du fotograferer det er ditt liv og dine drømmer. Og det er sterke saker og krever at en ser bildene i sin helhet. Liker godt golgatha bildene dine for det de symoliserere det påsken handler om for oss som ikke bare står på ski og drikker kakao, men som også feirer påske som en stor og uvurdrderlig høytid. For meg er det derfor godt å bli minnet om sånt gjennom et Lars-Andersbilde, selv om kvaliteten kunne vært bedre så ødelegger ikke det opplevelsen for meg.

Beklager at jeg ikke tok koden din før nå, for jeg setter virkelig pris på innslagene dine. De som i starten bare ble gled rett forbi blir nå der jeg stopper opp og lurer litt på hva du vil og tenker med bildet ditt i dag. Håper du lager en egen utstilling en dag.

mvh og fotovenn fra nå av dersom du ønsker det fra Ole Martin
Lars-Anders M.

Takk til dere alle Jeg ser att korsene er litt uskarpe. Beklager det. Håper dere alle får ett klarere syn på korset. Men da trengs noe annet en usm.

Joh 12,47 Den som hører mine ord og ikke tar vare på dem, dømmer ikke jeg. For jeg er ikke kommet for å dømme verden, men for å frelse verden.

Tove H.

Slutter meg til Tones kommentar. Flott laget og formidlet!
Hilsen Tove!

Turid L.

To finer bilder Lars som
du formidler flott.
Ha en fin påske.

mvh Turid
Ole-Kristian T.

Et sterkt bilde, der Tone med sin kommentar gjorde meg obs på symbolikken med korset til høyre for Jesus, at de henger sammen. Jeg husker jo historien. Sterkt budskap, bra formidla. Gud var også der ser jeg, i form av sirkelen/ sola bakom.. bra :)
Helge R.

jeg liker hvordan du bygger bro til den ortodokse del av kristenheten, Ikoner er spennede, masse gull og glitter, men dype tanker og tro ligger bak dem.
Du er en av de gode fotografene her på dotten
:)Gorm
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu