R
Bildet inngår i albumet - her kommer mine fingre små - -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger662
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_309029} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Pål E.

Hei,

Et flott motiv i en ganske elegant utførelse. Assosierer naturlig nok til Skapelsen og Adam, selv om motivet rett nok er dreid og Adam selv mangler. Uansett, en sakral stemning i bildet, slik du kanskje også selv har planlagt det. Jeg ville ha valgt et mer generøst utsnitt, der særlig bunnen kan utvides i forlengelse av pekefingeren. Hva eller hvem utpeker den? Ellers opplever jeg titlene dine (R og Her kommer) som noe regressive i forhold til innholdet. Slike minimalistiske komposisjoner tjener gjerne på en mer vidtfavnende tittel. Noe som åpner bildet istedenfor å begrense det. Et siste tips er å piffe opp kontrasten for å kvitte deg med det grå, negativlignende preget.
Spennende ting du har på gang her.

hilsener fra Pål
Jon-Petter T.

En leken serie som fungerer godt sammen.
Det er morsomt å se alle bildene opp mot hverandre.
Jeg liker bruken av silhouette og uskarphet/bevegelse.

MVH
J-P
Avsluttet .

Kjempeflott presentert Stoffer.
Rart du ikke har bandage på fingeren.
Det er vel lenge mellom hver gang.
Kos deg du.
Inger-Lise S.

Liker effektene du har laget:)
Syns motivet blir for midtstilt, men har sansen for den hvite flammen jeg ser midt i det mørke feltet. Kan også gå for et blad. Irriterer meg at jeg ikke klarer å tolke noe ut av det svarte feltet. Prøvd mange ganger.Men går ut i fra at det er noe jeg ikke ser.
Stå på!

Inger-Lise
Tove H.

Det motsatte av en løftet pekefinger. Den sorte formen har en god bevegelse i seg. Det den beveger seg på ser ut som et vell av lyst stoff. Må være kampen mellom det gode og det onde dette, hvor det gode ser ut til å ha overtaket... Spennende.
Hilsen Tove
Roger H.

Jeg ser du har laget fotgrafiske bilder av bokstaver i det norske tegnspråkalfabetet. Veldig kreativt og fint tenkt. Har aldri sett noe lignende.
Du må bare lage resten også. Delikat utført.

vh Roger
Ivar B.

Har sett på flere av bildene dine i samme serie. Som serie er den knakende god, og også enkeltbilder står seg godt alene, noe dette er et godt eksempel på. Bildet er abstrahert i i form gjennom bevegelse, men likevel konkret i innhold i alle fall satt sammen som serie. Mvh Ivar.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu