fra fjorden Sjona i nordland
liker dette synet kjempegodt
Bildet inngår i albumet hester i landskapet - i distriktet jeg bor finnes det mange flotte hester. det gjør muligheten for heste-foto-motiv er stoooor
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-03-22 20:41:18
    Versjon #2
Utstyr
  • canon power shot
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger212
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_309086} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Ole-Kristian T.

Nydelig og fredelig stemning i dette bildet, med den hvite hesten i de hvite omgivelsene, og så det blå-blå vannet med den fine speilingen. Liker roen i bildet, også den fine tre-delte komposisjonen, med hesten vakkert plassert. Flott bilde :)
Lene L.

Nydelig hest i vakker natur,flotte farger og fin speiling :-)

Lene
Hans-Jørgen H.

Go kvellen Anne!

Likte dette godt!
Den hvite hesten i en flott komposisjon på den snebelagte marken.
Herlig lys inn her.
Et vakkert motiv som vitner om fred.
Hvor er Sjona?

Fortsatt en koselig påske!
Hans-Jørgen
anne g.

heisan og god kveld ole-kristian, lene og hans-jørgen! takk så mye for fine kommentarer! sjona er en liten fjord i Nordland, litt nord for Nesna og inn i landet og ender ved kystriksvegen. huff ikke god forklaring dette, men...god kveld! mvh anne
ingeborg w.

For et flott bilde. Hesten er pent plassert nederst og det er bra den ikke ''kommer over'' vannet. Lagdelingen fungerer bra bakover med de kalde blåtonene og detaljer i bakgrunnen.
Turid L.

Hei Anne

Liker godt dette bildet
med den flotte hesten og
den fine fargen på vannet i
bakgrunnen.
Selv ville jeg nok ha kuttet
noe oppe.

mvh Turid
Eva Marie P.

Nydelig bilde Anne, formidler virkelig en god stemning her. Fantastisk fin med den hvite hesten og dt klare blå vannet, virkelige en fin blåfarve. Eg ville ha kuttet øverst ved vannkanten for å få hesten mer i hovedfokus. Det er så mørkt og voldsomt oppe...men smaken er som baken:O) heldigvis:O)
God påske i finværet. Her er det bare dri...
-epl
anne g.

tusen takk for tilbakemeldinger ingeborg, turid og eva. så koseligat dere likte bildet! har vurdert forslag om kutt øverst selv, men vært usikker på den inndeligen av flaten. legger ut en versjon etter kuttforslag fra eva og turid! mvh anne
Eva Marie P.

Heisann anne. Jeg likte godt v2. Syns den hvite hesten kom bedre i fokus, den er utrolig hvit da :O) Det ble et lysere bilde, uten det tunge øverst. Men når det gjelder korrekt inndelling av flaten er jeg ikke sikker.....jeg er ikke så god på akkurat det. Sier mer hva jeg syns ser fint ut, så det kan vel bli litt feil? Dette er det vel du som kan best. Nydelig bilde er det uansett:O)
-epl
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu