Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_309092} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Stine J.
Hei Ketil,

Nok et fint svanebilde fra deg. Dette er roligere, men boblene i vannet antyder at det nettopp har vært stor bevegelse i svanen. Speilingen ''bobler'' også bortover og gir en fin effekt.

Både opptak og etterbehandling har høy klasse denne gang også i mine øyne. :)

mvh Stine
Bergliot E.
Hei Ketil,
Dette var fantastisk flott. Den mørke stemningen likte jeg. Dekorativt med vannboblene og den spesielle og flotte speilingen. Et knallbra bilde som anbefales på det sterkeste. Du er en dyktig fotograf.

God Påske!

Bergliot:)
Pål E.
Flott svaneportrett med vakker speiling og delikat positur rett etter landing. Det må være lov å fremstille svanen vakker og delikat, det er tross alt denne symbolverdien den representerer i kulturen vår. Sentrisk komposisjon fungerer fint - blant annet fordi hodet er rettet til siden og speilingen peker loddrett nedover - men jeg ville vurdert et tettere utsnitt, kanskje særlig i bånn; det blir litt daurom i hjørnene. Ser også at du har skarpet opp litt mye rundt hodet (jamfør nesebor samt linje fra panne og bakover langs issen), men slikt er jo lett å korrigere. Ser mer enn gjerne flere svanebilder fra din mesterhånd!

hlsen Pål
Ketil K.
Takk for kommentarene. Setter pris på at du diskuterer komposisjonen Pål, men kan ikke si meg enig i at det er for mye rom i bånn. Jeg har forsøkt meg frem, og fant ut at romfølelsen blir redusert ved kapp i bånn. ''Daurommet'' er forsøkt balansert ved hjelp av midtstillingen. Når det gjelder det med oppskarping er det tydeligvis både skjerm- og preferanseavhengig. Her er hodet oppskarpet ekstra for at det skal skille seg tydelig ut fra kroppen, det fungerer noenlunde på skjermen jeg benytter. Og mesterhånd? Takk for det også - men det ble litt i overkant.
Ole-Kristian T.
Meget delikat bilde, veldig stilig med de mørke omgivelsene, det opprørte vannet, speilingen - og selvsagt svanen. Synes utsnittet er perfekt. Meget bra :)
Monika Frisvold V.
Meget flott svanebilde... fint utsnitt og nydelig teknisk...
rent og pent :D
mvh monika
Inger-Lise S.
Et aldeles nydelig svanebilde.Også annerledes pga bevegelsene i vannnet og den flotte speilingen. God gjengivelse av detaljer på svanen. De mørke omgivelsene gjør bildet ekstra vakkert.

Inger-Lise
Thorbjørn R.
Teksnisk fint svanebilde hvor jeg særlig synes speilingen er flott.

Mvh Thorbjørn
Gunnar N.
Flott svanebilde, bra teknisk, heldig med refleksene i vannet. Fine detaljer
i svanen og vannet rundt. Vingebevegelsene gjør bildet en tanke ''uoversiktlig'', men i det store og hele svært bra. Også fint med det svarte vannet mot den hvite fuglen.

mvh Gunnar N
Kjell G.
Ved siden av de flotte refleksene og boblene i vannet, likte jeg linjeføringen hode / høyre ving. Jeg kunne ønsket en lett beskjæring nede, ellers ikke noe. Rammen er velvalgt.

Riktig bra dette, Ketil. Hygg deg videre i påsken, bl.a. med dine fine bilder!

Morten W.
Svært delikat, dette bildet. Svaner inntar så mange forskjellige positurer, og dette er av den mer sjarmerende siden.
Er det 80-400'en her?
Ketil K.
Takker for kommentarerne til det nærmeste jeg kom et påskebilde.. Morten - her er nok vidvinkel mer på sin plass. En lett agressiv og meget nærgående svanestegg er ikke å spøke med - selv om det ikke kan ses på bildet da den rett etter angrep med nebb og vinger - (og ja jeg fikk bilde av det så langt det gikk før jeg måtte rømme arenaen).
Tove H.
Nok et knallbra svanebilde fra deg! Flott med speilingen og boblene. Herlig mørk stemning.
Hilsen Tove
Tor Olav O.
Veldig fint svanebilde dette også. Liker speielt godt forgrunnen og ville nok ikke kappet noen steder. Kledelig er også de mørke omgivelsene. mvh Tor Olav
Jan-Eilert P.
OBOY. Dette var også en opplevelse. En helt annen stemning i dette bildet enn det forige, men samme teknikk og lys.

Flott.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu