En nype i vinterkulda
Denne nypa fant jeg ute etter en lang og hard vinter,syntes isen som er i bakgrunnen ble veldig flott her,brukte blender,slik at det ble skarpt,å at isen i bakgrunnen ble med,som litt glinsende,
mener dette ble et vakkert bilde,hva mener dere om det?
Utstyr
  • canon EOS digital speilrefleks
  • 18-55mm
  • Blenderf/5.6
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger119
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_309391} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Jóhann Á.

Hei Elin!
Liker mye ved bildet! Den knallrøde fargen (som du godt kunne økt litt) mot isen som er pent ut av fokus. Selv ville jeg ha beskjært bildet slit at den mørke flaten opp til høyre kom bort og det kunn ble stilken og isen igjen. Syns det blir enda rener slik. Men for all del, bra bilde!

MvH, Jóhann
Tore Arnt N.

Hei Johann,takk for gode råd,jobbet en del med dette,men kansje ting kunne vært bedre her,skal prøve på neste forsøk,mvh:)
Avsluttet .

Hei

Ja, ett av de bedre bildene dine med hensyn til komposisjon. Her har du fått en uskarp bakgrunn ved hjelp av stor blenderåpning, noe som gjør at det som er skarpt, kvisten og frukten, trer mye bedre fram.

Kvisten og nypa synes jeg imidlertid ble litt for kjedelig plassert midt på. Prøv å variere på hvor du plasserer ting i bildet ved neste forsøk (endre standpunkt, vri kamera, gå ned på kne eller opp på tærne, zoom inn/ut osv.), og ta flere bilder. Da får du se om du synes noen plasseringer ser ut til å fungere bedre enn andre. I dag som vi ikke bruker film, koster det ingen ting å ta 20-30 bilder av samme motiv med små endringer for å eksperimentere og lære. Så ta *mange* bilder, og slett deretter alle untatt det ene som ble bra når du får se dem i stort format hjemme etterpå. Det er lærerikt.

Hjerteligst
Frode Langset
Avsluttet .

Jeg begikk en liten skrivefeil. Jeg skulle skrive:

''Ett av de bedre nærbildene dine med hensyn til komposisjon.''

Hei igjen.
Frode
Tore Arnt N.

Hei Frode takk for kommentaren,skal prøve å følge rådene dine neste gang,mvh:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu