*en ny vei*
Avogtil må vi velge nye veier og lage nye spor.... Det er ofte både skummelt og spennende, når man står forran noe nytt.

liker assosiasjonene det gir meg:O)
Bildet inngår i albumet Nordvestlandet - Ikkje bare Refvik som er et flott sted, masse steder rundt forbi og:) Her er det utrolig mye fasinerende natur.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-03-24 15:46:55
    Versjon #2
Utstyr
  • canon eos 350d
  • 18-55mm
  • Brennvidde38mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger214
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_309592} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Anne-Lise S.

God dybde innover i landskapet som starter med veien uten spor; nysnødd, og slik stemmer motivet med tittelen din. Kanskje er også veien ganske så nylaget, uten at jeg er noen ekspert på å se akkurat det... Øynene stanser stadig opp ved den mørke stikka der inne, istedetfor å vandre videre, og det er vel ikke akkurat din mening med motivet. Det som er av lys er tiltalende, men jeg synes bildet blir litt for mørkt, i alle fall på min skjerm, og da skjules mye av detaljene som jeg aner er her. Motivet i seg selv kan også gjøres til et panoramautsnitt med kraftig kutt i bunnen. Vet ikke om du har tenkt over akkurat det? Øde og forlatt er det i alle fall, og ikke minst ''ubrutt''.

Anne-Lise
Terje J.

Denne blir litt tam for meg, desverre. I så ''ordinære'' utsnitt av landskapsopplevelser synes jeg det bør taes med en ''konflikt'' i bildet. f.eks. den røde staken der fremme. Den kunne brutt opp hele idyllen, eller andre ting som er i kontrast til landskapet. Ellers kunne man prøvd å legge seg på vegen å ta bildet, eller som Anne-Lise sier; kutte til og lage det til en panorama, skjønt det ville ødelegge litt den fine veien. Snølaget gjorde seg og jeg skjønner hvorfor du har tatt bildet. -håper ikke dette ødelegger din opplevelse av stedet. Denne er uansett det viktigste :)

bare å skyte videre. Ser fram til flere bilder fra deg.

mvh
Terje
Eva Marie P.

Hei Anne Lise og Terje.
Ja eg har litt problemer med lyset på skjermen min i dag, så eg var faktisk usikker på dette:O) Eg ser det er mørkt ja...
Neida Terje det ødelegger ikkje noe for meg:O) Jeg har egne grunner for å like dette bildet...som eg ofte har:O) dei betyr somregel noe---Ser eg kunne hatt et lavere utsnitt ja, men har ikkje lyst å kutte på veien...
Jeg er kjempeglad for de gode kommentarene og jeg setter stor pris på ærlige og gode meninger. Det er slik jeg lærer:O)
Eva
Helge R.

Hei og god påske til deg.
Spennende uberørt nedsnødd, på min nykalibrerte skjerm er v1 greit nok, ville justert en smule på kontrasten. Jeg liker å tenke tanken på det uberørte, hvor vegen fører oss, takk
:)Gorm
Liv F. D.

Hei Eva,
et veldig fint bilde med nydelige farger. Det er fin dybde i bildet. Likte best #2.
mvh
Liv '')
Avsluttet .

Nydelig lys,flott landskap,bildet formidler mye godt Eva og jeg nyter det:-)
Kan jeg ta meg en tur:-)?
Hilsen Tone!
Anne-Lise S.

Se her ja! Nå fikk du frem detaljene i landskapet i mye større grad enn i første versjon, Eva! Forstår tankene dine om å beholde veien!

Anne-Lise
Ole-Kristian T.

Hei Eva, et poetisk og nydelig bilde med vakkert blåskjær. Fint med det lille vannet til høyre i bildet, og det er et svakt, men pent lys i bildet. Liker dette :)
Anette L.

Heisann :)

Litt mørkt, men føler at det gir litt av den stemningen. Men isteden for å gjøre det lysere, ville jeg prøvd på å øke kontrastene, samt lyset.

Mvh Anette:)
Terje J.

Flott V2!

Synes vegen får lage mer av det bruddet med dette lyset/kontrasten.

TJ
Eli B.

Liker symbolikken din, liker også bildet. Da spesielt v2 som ble lysere og mer behagelig å se på.

mvh Eli
Eva Marie P.

Så søte dåkker e:O) Takker så mye for fine kommentarer og gode råd.
JA Tone, du er hjertelig velkommen:O) tenk så kjekt vi skulle hatt det på tur med kamera:O) Det må du gjøre alvor av!! Alle sammen forresten, i år er det jo også tall ship race her i Måløy, så om en er glad i seilskip...se på http://www.tallshipsrace.no
og la dere friste....
Eg skal prøve det du sier Anette, tror og det kan bli et bedre alternativ:O)
Så bra Terje og Anne Lise at dere følger opp og gir tilbakemeldinger på evnt forbedringer.
Ja, ikke sant Helge, alltid spennende å tenke på hvor veien vil føre oss neste gang:O) Ole Kristian og Liv, så koselig at dere likte bildet mitt..er vel egentlig ikke noe spes..men tenkte det var litt symbolikk i det.
Eva
Tom T.

Et spennende landskap du har fanget:) Det er fordel å overeksponere slike bilder en del,kan sikkert gjør det lysere i ettertid. Liker veien som leder inn i bilde, hadde gått helt ned mot veien med kamra her.

TomT
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu