Påskeføyke
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger459
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_309918} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Stig Børre E.
Dramatisk og elegant.
Syns komposisjon og linjer sitter som et skudd. Litt rufsete i overgangene oppe - litt finpuss hadde vært på sin plass, bildet fortjener det.

StigB
S. N.
Synes også dette fungerer fint, mye bra lys og strukturer, selv om jeg ikke er overbevist om at utsnittet er det mest optimale. Vanskelig å si sikkert siden jeg ikke vet hva du hadde å velge i. Hilsen Silje
GUNNAR S.
Gir meg '' malerifølelse ''
Flotte linjer, gode farger, og meget flott komp. !

mvh
Gunnar på Mo
Øyvind A.
Dramatisk og fin stemningsrapport fra påskefjellet. Ok utsnitt, og de greiene som stikker opp gjennom snøen i forgrunnen, er nok til at den store hvite flaten ikke blir kjedelig.
Ø.
Svend Wiig L.
Hei Erik!

Liker dette utrolig godt! (Svak for slike bilder som konverteres til B&W!)
Her har du liv, action , dybde og formasjoner i en kontrastfyllt bilde på mange måter!

Anb!

Mvh Svend
Avsluttet .
Hei!

Syns jeg kjenner vinden her. Bildet er vakkert og passer fint i svart hvitt.
Det eneste jeg er litt usikker på er treet, syns ikke det passer helt.

Med vennlig hilsen Jon Martin
Rolf S.
'Flott'' snøføyke. Fine formasjoner og mye liv. Litt synd - synes jeg - at buskene til venstre i bildet står mot en så mørk bakgrunn. ( Standpunkt litt lavere og litt lenger til venstre ? )
Rolf
Reidar N.
Fy flate for eit inferno. Var sjølv oppe i fjella her i Sykkylven langfredag, det var mildt sagt ''trekkfullt''. Men sånt gir jo fine motiv.

Reidar
Ivar B.
Rå og brutal naturkraft. Bildet har virkelig stemning og kraft og jeg lar meg rive med i dragsuget. Utsnittet eller komposisjonen føler jeg ikke er 100 %optimalt. Treet forsvinner noe i bakgrunnen. Litt mindre forgrunn hadde også trukket blikket mer inn i infernoet. Mvh Ivar.
Bente K.
Et fantastisk godt bilde, jeg ble sittende en stund med dette. Snøføyken gir bildet et malerisk og tidløst preg. Selv om treet ikke er plassert helt korrekt iflg. komposisjonsregler, synes jeg den tilfører bildet mye ved at den er akkurat der den er.
Bente
Ketil K.
Fenomenal skildring, selv om alt det hvite i den høyre nedre trekanten blir litt antiklimaks/dominant rent kompmessig. Jeg ville absolutt vurdert et annet utsnitt/breddeformat her gitt.
Erik J.
Takk for fine tilbakemeldinger, og spesielt for anbefaling, Svend! Interessant at komposisjonen har utløst så ulike meninger, med helt klare utsagn om ris og ros! Bildet oppfattes tydeligvis ulikt, og jeg forstår fra kommentarene at hvis den hvite flaten/treet settes i fokus kan disse lett vurdereres som henholdsvis dominerende/forsvinnende og bli irritasjonsmomenter. Likevel glir blikket mitt tilbake til en diagonal mellom en lys og en mørk trekant, og med litt velvilje et rektangel over, som samlet gir en form for balanse....?
Ann T.
Dette synes jeg er et fantastisk flott bilde! Dramatisk natur krefter og vakkert landskap. Nydelig å se på. Meget bra gjort!
Mvh. Ann
Anette L.
Hei Erik!
Kraftig og flott natur,hvor det ser ut som det er snøstorm. Dyktig og godt formidlet.

Mvh Anette :)
Tom T.
Dramatisk bilde, tenker på mange stor malerier når jeg ser dette.

Flott utført.

TomT
Odd Tore S.
Nå skulle jeg egentlig ha kommentert diagonalbildet ditt med fjell og snøføyke, men siden jeg ikke helt klarer å oppfatte meg som verdig gullmedlem er jeg det da heller ikke, og da får jeg ikke lov.
Men kommentaren ville vært streng diagonal, kanskje vel streng og med tendens til litt for mye ingenting i øvre høyre hjørne. Føyka på det bildet er vanskelig, blir litt for dottete og ullent etter min smak. Enten mer vind og enda mer føyke, eller mindre vind og mer strukturert mønster i føyka.
Nå har jeg demonstrert utlydighet, og tar for meg dette bildet i stedet:
Dette synes jeg ble mye mer dynamisk og mye bedre.
Her er det skikkelig futt i føyka, det er formasjoner i fjellet som står bra ut, og smådetaljer som bryter den forholdsvis store hvite forgrunnen.
Bildet ville vunnet i villskap på at treet mot venstre hadde vært utelatt, eller at det hadde stått ut mot føyka.
Odd Tore
Erik J.
Takk til dere siste også, og spesielt til ulydige Odd Tore! La meg slå fast at jeg ikke begriper at NOEN (hvis de da ikke jobber med kontingentfakturering fra Foto.no) skulle ha motiv for å å utelukke kommentarer fra de som ikke har betalt gullmedlemskap! Det var en glipp, og feilen er rettet!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu