Agra Street at Sunset.
India. Mars 2008. 800 ISO.
Bildet inngår i albumet India -
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S Nikkor 12-24 ED DX
  • Brennvidde19mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/5000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_310474} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Anne Kari Berg K.
Liker dette bildet, utsnittet og motivet med barna som trekker grener etter seg. Fargen er veldig gul, men det funker. Har en stemning og energi som forteller noe om livet til disse menneskene.


AK
S. N.
Enig med forrige taler om at motivet og energien er bra. Du har virkelig vært til stede på rett øyeblikk, lysmessig, ser det også ut som, de lange skyggene er nydelige. Synes likevel ikke bildet holder hele veien inn i mål - komposisjonsmessig er her mange fine linjer, både i bevegelsesretningen til guttene, lyset, og i ledningene, men jeg tror de kunne vært utnyttet bedre ved et litt annet kamerastandpunkt. Hilsen silje
Torgeir J.
Flott at gulfargen fungerer, selv om den er overdrevet. Synes jeg har fått til en fin overgang til det overeksponerte området.
Når det gjelder kamerastandpunkt er dette bildet mere et snapshot, det er fotografert fra en auto-rickshaw i fart.
Chr. G.
Tror jeg ville vært fristet til å hoppe av doningen og følge folket til fots. Allikevel synes også jeg at bildet har ett eller annet som fungerer, perspektivet og lyset samt det fotogene støvet bidrar godt. Skulle tross alt gjerne sett det uten stanga og taket på kjøretøyet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu