Utstyr
  • Canon 30 D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger341
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_310533} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Andreas Bøe F.
Herlig. Deilig med all støyen, det er veldig passende til bildet. Fantastisk uttrykk!
AndreasF
Ivar B.
Fytty katta!! (hunden) Dette var ikke pent.....men tøfft ble det. Fin etterbehandling som tilfører et røfft uttrykk som forsterker stemningen i bildet. Kan like dette! Mvh Ivar.
Thorbjørn R.
Som tatt ut av en skrekkfilm. Og det fungerer bra, særlig det tette utsnittet.

Mvh Thorbjørn
Avsluttet .
Hei

Skrekkinngytende! Jeg skulle gjerne sett en ørliten tanke konturer på hodet til høyre i bildet.

Bra bilde.


Hjerteligst
Frode Langset
Helge S.
Ronja s flotte smil.
Bra, men desverre ble det for mørkt til høyre.
Tor Olav O.
Hei. Ser litt fryktinngytende ut, det synes jeg og. Men, jeg synes ikke all støyen tilfører noe bra. mvh Tor Olav
Øyvind A.
Tøft og intenst.
Men jeg synes ikke det tekniske er bra nok: Skyggen gror helt igjen, og støyen virker litt for syntetisk og Ps-aktig. Litt daft i tonene også, spes tennene burde vært hvitere.
mvh
Ø.
Kristin S.
Tusen takk for hyggelige kommentarer alle sammen:)

Det er ikke så skummelt som det ser ut til:) Det er bare vorstheren vår ronja som smiler. Har prøvd en stund å få tatt bilde når ho smiler, men ikke så enkelt for som oftes løper hun og vimser rundt omkring. Hær fikk jeg ho til å smile på kommando, men det tekniske ble ikke helt bra. Venstre delen av fjeset ble utbrent (grunnet sollys), prøvde å justere det, men det ble ikke helt bra. Synes likavel det ble litt småtøft, men skal jobbe mere med dette ''søte''smilet:)

Kristin
Jon K. L.
Herlig! ''Når villdyret våkner'' hadde vært en passende tittel. Kan fortelle at jeg selv hadde en korthåret helbrun vorsteher, Busy, som også kunne smile på kommando. Hvis jeg så henne inn i aua og strakte frem hånda så brettet hun opp leppene og blåttla tanngarden sin - mens hun logret med halen. Og det samme uttrykket hadde hun da hun møtte meg etter skoletid - hver dag. Noen påstår at hunder ikke kan smile, men det er vi med andre ord flere som kan bekrefte at de likevel kan nå, skjønner jeg:)

Jon K.
Anne Kari Berg K.
Morsomt og skummelt bilde. Jeg har også en hund som smiler. Jeg tror han smiler, men noen påstår at han flekker tenner. Jeg vet ikke.

AK
Kristin S.
Tusen takk for kommentarer fra dere også Jon.K og Anne Kari, hyggelig:)

Jovisst kan enkelte hunder smile, Vorstheren vår bynte å smile da hun var valp allerede. Ho smiler alltid når hun viser glede og hvis vi dulleprate litt med ho, men det er ikke alltid ho tar så hardt i som på dette bilde.:)

Anne Kari: Hvis hunden din logrer samtidig som han viser tenner og ikke viser noen form for aggresivitet, så er det garantert at han kan smile:)

Kristin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu