Gammel film
Jeg fant en ''gammel'' film der fargene er litt endret etter noen år ufremkallet i varmen... bildet gir en egen stemning..
Bildet inngår i albumet Landskap -
Utstyr
  • Ricoh XR-7
  • Ricoh Riconar 55mm
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeFuji 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_310557} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Wenche J.

Så spennende Arne. Kom på at jeg har et kamera liggende i dasjbordet i bilen og der er det en film som ikke er fremkalt. Spennende. Likte bildet ditt:):):)
Mvh Wenche
Arne L.

Hei Wenche - takk for kommentaren :-)

Rent teknisk er vel ikke dette bildet allverden. Om du studerer skylaget vil du se tydelige sår der selve filmen har vært litt ''småskadet''.. etter lang tid i et gammelt (men godt) kamera. Men så er det det der som ikke alltid er så enkelt å sette ord på. Jeg registrer at jeg stadig henter fram dette bildet...for min egen del. Det er noe her som jeg trivs med å se på.

Når man gjenoppdager gammel lidenskap er det underlig hva som kommer frem av ting en har glemt (!) Kanskje er det bare stemningen jeg var i da jeg tok det ... eller er det kvaliteter i selve bildet? Jeg er ikke helt sikker, men jeg tror litt på begge forklaringene. Litt på samme vis som ''analog lyd'' som mister litt av trøkket når det foreligger digitalt. (... og hvorfor er det fremdeles marked for rørforsterkere og gamle Hammond B3-orgel)

Dette bildet tok jeg på Inderøya i Trøndelag for tre/fire år siden.. det var en stemning jeg ville formidle, men hadde ikke kamera. Kom plutselig på at min gamle Ricoh lå i et skap bak i vår buss (!) med film som sikkert var satt inn flere år tidligere. Dermed ble serien tatt med et kamera jeg ikke hadde brukt på nesten ti år. Jeg liker resultatet såpass godt at jeg nå i vår har begynt å ta med et filmladet kamera samtidig med det digitale når jeg er ute. Både Ricoh-en og en Pentax X70 er kommet til heder og verdighet igjen. Gammel lidenskap kan nok legges på is.. men den dukker frem igjen før eller siden :-)
Magnus G.

Hei Arne!
Jeg likte godt bildet ditt her. En veldig god stemning du formidler.
Det eneste som plager meg er det store utbrendte partiet i sjøen.
Men som du selv skriver er bildet/filmen gammel og har ikke den samme kvaliteten som den engang hadde...

Mvh
Magnus Grande
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu