Winterbride
jeg liker fargen og effekten men er usikker på kompen om den holder mål. Jeg vil gjerne høre andres syn på bildet på godt og vondt.
Utstyr
  • nikon d50
  • 50mm
  • Brennvidde50mm
  • Blender-
  • Nei
  • Annetto sammensatte bilder det ene er nattbilde i snø og det andre et studiobilde av brud
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_310607} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Turid L.

Et bilde som jeg falt helt
for. Den fine stemningen
med fargene gjør dette
fine bildet av bruden så flott.
Tror også det kunne blitt flott
uten vinduet der , men hatt fargene
i det samme som resten.
Kreativ har du vært her.

mvh Turid
Gunnar L.

Etter min mening et meget vellykket bilde.
Nydelig etterbehandling i PS.

Jeg ville ha fjernet vinduet. Det forstyrrer meg som betrakter. Bortsett fra dette finner jeg ingenting jeg ville endret på.

mvh
Gunnar
Marita D. J.

Jeg så dette bildet og tenkte ikke enda et ihjelbehandlet bilde, men når jeg fikk se det stort ble jeg utrolig imponert. Det er fantastisk.. Vinduet fjernet, Ja det ville gjort det mer eventyraktig, men på en annen side får man inntrykk av hvordan hun står i landskapet. Ikke bare utpå et gjorde, liksom. Hun har jo også et lysskjær i ansiktet som kommer i fra vinduet, kanskje vinduet bare skulle vært ørlite grann tydeligere så man ser gløden fra det litt mer??? Hadde vært morsomt om du la ut et par versoner av bildet med og uten vindu. he he..
Magnhild B.

Hei Anita!
Dette var flott.
er nok enig med de to første her om vinduet.
Liker at bruden står med ryggen til og vi ser profilen.
Liker det nesten kvadratiske formatet du har valgt. Det gjør seg godt for dette bildet.
mvh
Magnhild
John H.

Hei
Til de grader ett flott portrett. Komposisjonen sitter som ett skudd. De kalde omgivelsene mot den varme huden gir spenning og følelser. Veldig bra jobbet. Men jeg må følge saueflokken når det gjelder vinduet.
John
Helge R.

lekker manipilasjon, full av eventyr, på terskelen til en ny verden,anbefales
:)Gorm
johnny leo j.

Enig med tidligere innlegg, vinduet drar blikket ut av bildet, Ser ut for att modellen/bildet heller ørlitt mot høyre. Eller om det er komposisjonen som gjør dette.

Ett veldig flott bildet med fin stemning komposisjon og farger.
Flott etter arbeid. Dette blir meget bra.

Keep up the good work.

Mvh Johnny

Avsluttet .

Hei Anita. For et flott bilde. Kjempebra etterbehandling og komp. fungerer veldig bra. Enig at bildet kankje hadde vært enda bedre uten vinduet. Kjempefine fargetoner. Jeg er veldig imponert. Anbefales
Anne-Lise S.

Kompet sitter som et skudd, men vinduet må bort. Drømmende og fint, og jeg liker at vi ser profilen og det gode lyset der. Forstår derfor intensjonen din med vinduet, men pga. lyset ellers i bildet, vil det bare bli enda mer drømmende og renere uten. Overgangen mellom kjoleskjørtet til snøen bak..., der speiles kjolen øverst på snøen, og det synes jeg ikke noe om. En dusere overgang; uten speilinga ville gjøre seg bedre. Lekre fargetoner. Du har også en type glorie/halo omkring henne som kan duses ned litt.

Anne-Lise
Roger A.

Hei.

Dette var, i mine øyne, ikke bra. Det du har gjort med modellen er lite flatterende, hun er fotoshoppet ihjel. Kunne like gjærne vert en data-animert modell. Det er noe rart med skjørtet bak, ser bl.a. igjen ''vinduet'' på ''veggen'' der. Syns du skulle ha kjørt ''veggen'' helt ned, for å skjule snøskavelen på andre siden av vegen.

Har du limt inn modellen over snøfonna eller omvendt. Ser øverste del av fonna er transparent. Eller er det meningen at kjolen skal ''gå over'' i fonna?

Kompen er bra, men alt det andre....fargene er fine untagen på modellen, hun har en annen fargepalett enn resten av bildet. Rammen virket mot sin hensikt.

// roger
Anne Ø.

Liker dette!!
Hvis hun er glad i snø, gått i fjellet osv.
så må jo dette være helt topp.
Liker kompen og fargetonene.
Anna Rosa L.

Å så kult og eventyrlig1!!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu