Still water runs deep
Bildet inngår i albumet • Utsnitt • - Studie av detaljer i omgivelsene
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-03-29 21:10:34
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger1505
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_310697} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Sveinung T.

Herlig bilde. Fargene er kjempeflotte utsnittet og lyset er også snasent. Kanskje litt mye blått i isen ellers storartet. Anbefales av meg i alle fall.
Avsluttet .

Nydelig bilde.
Flott lys og farger.
Fin komp.
Må bare like dette:-)
Tone!
Turid L.

Så flotte farger du har fanget her
i dette bildet. Liker disse kontrastene
du har her.

mvh Turid
Johan S.

Lekkert dette her - både fargespill og komp. Lurer på hvor du finner så flotte motiver?

mvh
Johan

ps
Du sprekker litt i både det blå og røde, men det har du sikkert full kontroll på. ;-)
ds
neil robert jones f.

meget bra bilde synes jeg. Ser ut som flytende gul
Liv F. D.

Hei Geir.
Nydelig bilde i fine farger.
God helg!
mvh
Liv '')
Trygve K.

Et meget godt komponert utsnitt: - og for noen farger!

:> T
Jarle S.

Hei
Fine fargekombinasjoner i gult og blått,god skarphet og akkurat passe sløring på vannet.En delikat liten detalj i landskapet,og det er lett å gå forbi slike motiver hvis en ikke har øynene med seg.Det kan være nok å gå ned på kne,så ser du plutselig detaljer du ikke ser i oppreist stilling. Godt jobba.
Hilsen Jarle
Geir B.

Som Jarle skriver: Det er lett å gå forbi slike motiv - derfor var det utrolig flott med så mange fine tilbakemeldinger: Tusen takk.

Johan: Hverken RGB-histogrammet i Aperture eller Photoshop viser ''sprekk'', selv om jeg har justert bildet slik at det er rett før i høylysene i B-kanalen.

Sveinung: Tusen takk for anbefaling ..... og det etter bare 5 minutter :-)


Vedr. farger:

Det var en gyllen sky på himmelen og sammen med det blå himmellyset er det egentlig mange subtile fargenyanser i skumringstimen - det gjelder bare å finne dem i fremkallingsprosessen.

Jeg har lagt ut den ufremkalte RAW-filen som #2 for 1./ å vise hvordan motivet ser ut med det bøotte øyet og 2./ hvor lyst jeg eksponerer når jeg fotograferer il RAW. På LCD-skjemren ser dette ut som et bomskudd - etter 3 minutter i Aperture er egentlig bildet klart. Litt nødvendig støv-fjerning + litt dodge og burn er gjort i Photoshop.


mvh
Geir
Ronny A.

Hei Geir.
Nydelig lys/fargespill i vannet. Ville kanskje dempet blåfargen på snø/is noe? Uansett en lekker komposisjon:-)
mvh Ronny
Karl-Johan V.

Flott bilde med nydelig lys og linjer!
Inger-Lise S.

Vakkert igjen, Geir! Et fint motiv med god komposisjon og lekre farger.
Du har gjort en god jobb med originalen. Har desverre ikke noe konstruktivt å komme med ;-) Flott dette!

Inger-Lise
Henning J.

Hei,

Behagelige og varme toner i bildet. De varme refleksjonene i vannet kombinert med isen som har begynt å smelte minner om at våren er her og gir (i hvert fall for min del) svært positive assosiasjoner. For egen del liker jeg linjene og inntrykket fra venstresiden av bildet bedre enn høyresiden som jeg synes kanskje blir litt ''tung'' og mørk.

Jeg må innrømme at jeg ikke helt henger med når du skriver ''ufremkalt RAW-fil'', men skal jeg forstå det dithen at v2 er en RAW-fil som kun er konvertert fra RAW til jpg? I så tilfelle er jeg mektig imponert over mørkeromsarbeidet på det ferdige resultatet. Kanskje jeg skal se over noen av de bildene jeg har tatt fra skumringstimen og som jeg trodde ble helt mislykket ...

mvh,
Henning
Geir Helge S.

Dette var et knakende godt bilde Geir. Inspirerende. Ser for meg at det kunne gjordt seg for balansen i bildet at der var enda mer i toppen (utenfor bilderammen). Sitter å vurderer innkjøp av 24 1,4 L for tiden. Regner med du har brukt det objektivet på dette motivet? Flott at du legger ut RAW-filen. Interessant å se hvordan andre jobber.
Mvh Geir
Geir B.

Takk for nye, hyggelige kommentarer.

Henning: Med ''ufremkalt RAW'' mener jeg rett og slett RAW-filen slik den presenteres på skjermen når det ikke er gjort noen justeringer overhode.

Geir Helge: For all del: EF 24mm f/1,4L er et enestående objektiv ( og anbefales på det varmeste ), men her er det EF 135mm f/2,0L ( kan også anbefales på det varmeset ) som er i aksjon.

mvh
Geir
Tom Dysa S.


Utrolig flott bilde på alle måter Geir..jeg er jo sånn farge freak jeg da;-)
så jeg ble jo betatt med en gang her...og når du har fått satt kompet!!! på resten, blir det som så ofte.. man kjenner harmonien legger til ro...
Men.. tror ikke jeg for såååå blæææsse raw filer gitt;-) er jo nesten sort-vitt det der vel? Men har kansje noe med hvilken raw converter man bruker?..
MVh Tom Dysa..

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu