Gammel kriger
Takknemlig for innspill og kritikk
Utstyr
  • Nikon F70
  • 17-35 mm
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeVelvia
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger247
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_310905} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Arild P.
Gammel kriger dette ja.

Formatet du har valgt er bra. Når personen har så mye glitter og stats på seg, synes jeg det passer best at du tar med hele personen.

Nå hvet jeg ikke om du har stilt opp denne personen for fotografering eller ikke.

Men jeg synes at lyset ikke er helt riktig. Persones fremside og spessielt ansiktet er litt for mørkt.

Du har tatt bilde fra ett punkt som er høyere enn personen, det er ikke bra. Du burde tatt bilde fra ett punkt som er på høyde med øynene.

I og med at denne personen er gammel og heller noe fremover. Så tror jeg det ville hvert en fin detalj at mannen støttet seg til støkken med hans venstre hånd og tatt bilde fra ett ørlite lavere punkt enn øynene, tror dette ville hvert prikken over i en i dette tilfelle.

Dette ville nok også sørge for at du ikke hadde kuttet litt av foten og ikke hadde så mye luft over hode. Dette hadde også skapt en bedre bakgrunn, der personen ikke hadde fått hele eller halve hodene kuttet.

Arild
Odd Magne U.
Hei; etter mitt syn, et flott portrett. Kanskje hadde det blitt enda bedre dersom du hadde lettet litt på lyset i ansiktet hans og dempet asfalten/skiferen i rundt ham en smule?
- OM
peter b.
Hei,

Takk for konstruktive kommentarer.
Bildet er tatt på en travel plass i Wien. Krigeren var en forbipasserende. Så dette var intet oppstillt bilde. Da hadde nok dette blitt noe anderledes. Hadde lite tid til å foreta annet enn å knipse. Og vips så var han borte..

Men er helt enig i kommentarene. Dette er ikke et teknisk eller komposisjonsmessig fullkomment bilde. Men et av mine mange snaps av ulike mennesker, rundt omkring. Sjelden jeg stiller opp folk, enda sjeldnere får jeg spurt om lov. Satser heller på diskresjon, respekt, gli inn i miljøet og i noen tilfelle, rett og slett avstå fra å knipse....

Hilsen
Peter
Bjørnhild N.
Eit bilde tatt der og då, akkurat slik skal det også vere meiner eg. Ikkje alltid rett komp, teknikk osv.Tru kva livserfaringer denne mannen har?
Bjørnhild N.
Eit bilde tatt der og då, akkurat slik skal det også av og til vere meiner eg. Tru kva livserfaringer denne mannen har?
Tor Eirik P.
Artig bilde... hærlig uttrykk på den gamle krigeren!
Er enig at han kunne vært et hakk lysere, men henger meg ikke så veldig opp i det.
Kunne kanskje bluret ut bakgrunnen litt?

Mvh Tor Eirik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu