Marthe, Thea & Hanne
Tatt i Studio 4 i oppdrag for Den Norske Ballethøyskole.

Bildet inngår i albumet Dance B/W - Den Norske Balletthøyskole Oslo, Bårdar akkedemiet Tvedestrand etc.
Utstyr
  • Canon EOS 40 D
  • Canon EF 50mm f/1.8 II
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/320s
  • FilmtypeRaw iso 800
  • Nei
  • AnnetHer brukte jeg kun en kraftig halogen spotlight rett over danserne.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_311272} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
gard e.

hei sann,
dette var jo et skikkelig blink skudd.
dette får en anbefaling fra meg ...
Andreas V.

Stilig bilde! Vil tro dere har brukt noen forsøk før skuddet satt her.. Skyggene er fine, modellene gjør det bra. Har ikke noe spesielt å utsette her :)
johnny leo j.

Regner med att det ble en del knipsing her ja. Flott lys, action og synkronisering. Ville hatt litt mer luft i mellom modellene og kanskje prøvd å utnytte den fine skyggeeffekten på gulvet.

Flott skarphet og veldig bra etterarbeid i SV.

Keep up the good work.

Mvh Johnny
Frank V.

WOW!

-frank-
ida b.

Oi, utrolig kult. Veldig dynamisk med håret alle veier, men samtidig rolig fordi det er så skarpt og avslappende lys. Liker veldig godt skyggene fra danserne og. Godt jobba!
Nina Elisabeth B.

Kjempe stilig.Flott
Ole A. V.

Imponert over kontrollen du har over lysbruken i dine bilder, veldig effektfullt, mye å lære her. Bildet er meget bra og fullt av bevegelse, vil tro kunden din er fornøyd?
Forresten dristig bruk av blender på dette objektivet ifht min erfaring, men resultatet ser upåklagelig ut.
Atle J. G.

Lyset er en kraftig halogeen spot i taket ca 6 meter over gulvet. Har brukt 40D med 6,5 fps for å komme i nærheten av 'øyeblikket' og en 50mm 1.8 på vi blender som er dristig, jeg vet, men av en eller annen grunn tegner den faktisk brukbar skarp på 1.8 enn på 2.0. Først når jeg kommer til 3,5 blir den skarp igjen.
Takk for kommentarer!
Mvh AJG
Espen S.

Du har utrolig mange flotte dansebilder i portfolioen din. Dette likte jeg spesielt godt med den fine lyssettingen som skaper spennende skygger på gulvet. Dette må jo være et drømmeoppdrag å ta bilde av denne gjengen med sånn spenst og fleksibilitet. Hvis det skulle være noe å kommentere ved dette bildet er det kanskje at de går litt i hverandre. På den annen side er det vanskelig å si om bildet hadde vært bedre om de hadde litt luft mellom hverande. Uansett et blinkskudd.
Kjempebra.
Mvh Espen.
Erik B.

Helt kanon!! Syns alt stemmer her.

Hilsen Erik.
Anette O.

Fantastisk stilig!

Anette
Atle J. G.

De hadde først som ønske å stå en halv meter fra hverandre. Siden oppgaven da ville blitt mye lettere sa jeg nei. (ta 3 separate bilder, så klipp og lim) Ved å prøve seg på en utfordring blir resultatet 10x bedre, mener jeg. Bare en lyktes, heldigvis kom jeg veldig nær det jeg ville her.
Mvh AJG
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu