Hundespann i nasjonalparken
Et godværsbilde fra turen til Blåfjell/Skjækerfjella nasjonalpark i helga. Det forrige fotoet jeg la ut viste et helt annet værbilde, men det er bare fint for å få variasjon i det som er med tilbake på bildebrikken.
Bildet inngår i albumet - Norsk natur - - Generelle bilder fra naturen rundt om. De fleste bildene er tatt i mine hjemtrakter i Namdalen.
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikkor 17-35 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_311274} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Robin J.

Et helt annet bilde en det forrige. Fint stemningsbilde som gir en lyst til å rømme til fjells:) Gratulerer med bra omgang i fotojakta. Blir spennende å følge deg i 2008 også.Lykke til.Mvh RJ
Kjartan T.

Takk for kommentaren Robin. Får vel stå på i Fotojakta ut dette året også, men konkurransen er jaggu hard:) Bildene du ser jeg har vært ute å knipset her er for det meste tenkt som mulige foto i et bokprosjekt om nasjonalparkene i fylket mitt. Blir vel flere år med samling av bilder for å få det på plass, og da gjelder det å være ute i all slags vær.
Gunnar K.

Et bra aktivitetsbilde fra et fantastisk område, skal bli spennende å se resultat av bokprosjektet. Det er i alle fall et område som kan bidra med flotte motiv. I forhold til bildet så kunne jeg tenkt med litt bekjæring i overkant og til høyre
Mvh Gunnar K.
ingebjørg fyrileiv g.

Hei, Kjartan. Hundekjøring er fantastisk. Jeg har vært i Karasjok og prøvd det i vinter, og det var utrolig bra. -Selv i 35- ..! Bildet her viser en typisk ''godværs-tur'', og det ser utrolig bra ut på alle måter. Bildet er veldig fint, men jeg savner en litt annen vinkling, eller perspektiv. Skogen bak tar litt mye oppmerksomhet, og jeg ser for meg at det hadde vært veldig fint med en renere bakgrunn. Men dette blir kanskje litt vel pirkete, skogen hører jo til miljøet. Bokprosjekt?

vh ingebjørg
Kjartan T.

Takk for nye meninger og ord under dette bildet. Ingebjørg: Ja, det blir ny bok snart. Vi trenger bare noen kromer for å komme skikkelig i gang, men det ordner seg nok.
Bergliot E.

Hei,
Å kjøre hundespann er noe jeg har drømt om i mange år men aldri kommet meg til å prøvd. Ser deilig ut å forsvinne ut i ødemarka, langt fra folk, støy og mas, med et gjeng flotte hunder som selskap.
Vakker natur og flott bilde du viser oss her.

Bergliot:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu