SP
selvportrett
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger275
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_311949} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Bjørn R.

Hei, igjen. Dette var litt av et selvportrett. Du vet sikkert at 'Selvportrett' er tema i en av rundene på Årets Fotograf i tidsskriftet Fotografi. Send inn dette. Men det jeg ville si var at jeg fikk assosiasjoner til et frimerke for flere tiår siden (1963?), en Munch-serie, som har et selvportrett i sort/hvitt. Dere har samme uttrykk. Hadde vært morsomt om du kunne sjekke det, og si om du er ening. -Bj.
willy m.

hei Bjørn:) linkene til fotografi.no virker ikke, og da bryr jeg meg ikke så veldig:) er uavhengig kunstner og fotogaf og det betyr lite for meg selv om det hadde vært moro å meldt meg på:) har du tips til hvordan å få det til å virke hadde det vært ok:))) takk for tilbakemelding:)
--willy--
Anne-Lise S.

Black & White! Det lyse mot det mørke i menneskets sinn. Ying og Yang. Du gjør portrettet spennende gjennom bruken av den mørke siden. Den får frem ansiktsdelen i lyset svært godt. Du har kanskje bevisst valgt at pittelitt av øyehulen under brynet i den mørke delen synes? For min del kunne også denne vært helt mørk. Liker det jeg ser! :-)

Anne-Lise
Kenneth I.

Hei, et meget bra bilde.
Jeg er fersk som hobby fotograf, og lurer på hvordan man får til sånne bilder i forhold til lys ol. ?

Mvh
Kenneth
willy m.

hei og takk Kenneth:) lyssetting her er 1 softboks plassert på høyre side. kun modelleringslys mørkt rom og bakgrunn er sort. Denne effekten er lett å få til, og modellen kan flytte på seg fremover og bakover i lyset for ulike effekter.
mvh --willy--
willy m.

tusen takk til deg også Anne Lise:)..forsiktig bruk av lys på venstre side er bevisst. Brukte speil her til å finne det optimale av hva jeg ønsket:) litt lettere hvis ikke det hadde vært et SP.:)
mvh --willy--
Helge R.

Spennede det du får fram her, lekker plassering som skaper et topp uttrykk, en utsøkt sh behandling. anbefales
:)Gorm
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu