Paralysert av soloppgangen
Harepus ein vårmorgon.
ok
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger226
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_312093} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Frank N.

Kvistene foran ødelegger et ellers flott bilde. Synd at du ikke har fått med baken på haren.
Reidar N.

Sidan kvistane er eit så dominerande element i bildet hadde er ikkje lagt bildet ut dersom eg var enig i at det ødelegg. Har selvfølgeleg respekt for andres meining, men sjølv meiner eg at at kvistane er positive for bildet som heilhet. Baken skulle eg gjerne hatt med.

Reidar
Tove H.

Ser at du ønsker kvistene der...men det ser så rart ut at de dekker haren opp til ørene - og så kommer ørene plutselig på framsiden! Jeg synes ikke de er et pluss for bildet.
Vi er enige om at vi ville hatt hele haren med.
Ellers en vakker morgenstemning av skarp og fin årvåken hare i fint lys.
Hilsen Tove
Reidar N.

Da er motstandarane av kvist i fleirtal, så det er berre å bøye seg. Bildesynet som svikta. Til mitt forsvar kan eg seie at dersom eg hadde tatt vekk kvistane så hadde eg også tatt vekk haren. Då ville bildet blitt forferdeleg dårleg.

Reidar
anders s.

se her ja
er ikke ofte jeg ser harer lenger
husker godt før da jeg bodde på vestlandet,da krydde det av harer.
spesielt akkurat i det det skulle til å bli grønt på jordene,da har jeg observert opp mot 10 harer på en gang,det har jeg aldri sett siden.
synes dette ble et pent bilde av haren med bra skarphet.litt minus i mine øyne med
greinene i forgrunnen,men det er ofte sånn det blir når en er på fotojakt.
mvh anders
ketil o.

Hei!
Et skarpt og fint bilde av haren med gode detaljer i pelsen. Foretrekker nok kvistene foran haren,i stedet forv et bilde uten kvister og hare:) Hvorfor skal man på død og liv ''sterilisere'' alt av bilder? Fungerer mange ganger like godt for ikke å si bedre uten. Er jo tross alt noe av miljøet haren lever i. Selvsagt kan den skytes,stoppes ut og settes på en nøytral bakgrunn før en tar bilde,men hva sitter en igjen med da? Forøvrig fungerer utsnittet utmerket og lyset er fint.
Mvh:
ketil
Tove H.

Tilleggskommentar: Det gjør ikke noe at kvistene er der, men de ser så unaturlige ut - delvis gjennomsiktige - og så var det det med kvistene og ørene....? Er jeg helt på jordet?
Hilsen Tove
Oddmund L.

Fint bilde av haren. Fått eit fint og skarpt bilde av auga. For meg forstyrrar kvisten bilde litt, men skapar også ein følelse av at du sit å ser på haren gjennom ein busk, nett som at eg skulle vore der sjøl. Men skulle gjene sett bilde uten kvisten.

Mvh Oddmund!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu